Зареждане

Дмитрий Бивол: Нямам мотивация за Канело в моята категория

Дмитрий Бивол: Нямам мотивация за Канело в моята категория
Публикувано на: Май 8, 2023 в 00:00 ч
Руският непобеден боксьор, шампион на WBA в полутежка категория Дмитрий Бивол отговори на предизвикателството на мексиканеца Саул "Канело" Алварес.

Миналият уикенд Канело се завърна на ринга и успя да победи Джон Райдър. Това се случи на боксова галавечер в Мексико. Алварес спечели с решение на съдиите, след което предизвика Бивол за реванш в полутежка категория.

„Всеки знае, че искаме реванш с Дмитрий Бивол. Същите правила, същите условия, всичко е същото. Искам да бъде така.“, каза Канело след битката с Джон Райдър.

През май миналата година Дмитрий Бивол победи Саул Алварес с единодушно съдийско решение и защити титлата си на WBA в полутежка категория. Сега Бивол иска титлите в супер средна категория на Алварес, защото няма мотивация за битка с Канело в полутежка категория.

„Защо трябва да имамe реванш нa 79 килограма ? Какво ще бъде предизвикателството за мен ? Каква е мотивацията ми, когато вече го победих в тази категория ? Не мисля, че трябва да се тревожа кой какво мисли. 

Става дума за това какво искаме. Мисля, че ако Канело иска да ме победи, тогава той трябва да има по-голям шанс в супер средна категория, защото това е неговото тегло. 

За мен трябва да има мотивация и предизвикателство.“, сподели Бивол за ESPN.

Може ли Канело да победи Бивол ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес