Зареждане

Дионтей Уайлдър: Удрям по-здраво от Майк Тайсън

Дионтей Уайлдър: Удрям по-здраво от Майк Тайсън
Публикувано на: Ноември 30, 2019 в 09:11 ч
Дионтей Уайлдър остана световен шампион на WBC в тежка категория, след като защити титлата си за 10-ти път с победа над Луис Ортиз. 34-годишния шампион отново победи с тежък нокаут и увеличи статистиката си на 42-0-1 (41 КО). Мнозина хвалят силата на Уайлдър и са възхитени от него, но бившият шампион Джордж Форман смята, че легендарният Майк Тайсън удря по-здраво от Уайлдър.

Това не е така според Дионтей, който вярва, че неговите удари са по-тежки от тези на "Железния" Майк. В интервю за TMZ, Уайлдър сподели, че миналото си е минало и трябва да си остане там. Той смята, че има най-тежките удари в историята и му се иска да бъде похвален публично от Майк Тайсън:


Фюри говори, че е бил моя криптонит, но падна по гръб и Бог да се смили над него във втората битка, защото той няма да стане повече. Аз пак ще го спипам. Отново ще ви кажа, че всеки трябва да е перфектен срещу мен във всичките 12 рунда. Това са 36 минути, в които трябва да си перфектен. 

Да, определено втората битка няма да види 12 рунда и ще приключи бързо. Майк Тайсън ме е хвалил, но ми се иска да го направи публично. Не знам какви са тези неща между новите и старите поколения в бокса. Оставете миналото в миналото. 

Историята се повтаря понякога, но Бог дава шанс на други да пишат своя собствена история. Аз съм боксьорът, който има най-тежък удар в историята на бокса. Имам 41 победи с нокаут и цифрите говорят сами за себе си. Аз съм над всички и цифрите не лъжат. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес