Зареждане

Дионтей Уайлдър: Ще се пенсионирам, ако Фюри ме нокаутира в 2 рунда

Дионтей Уайлдър: Ще се пенсионирам, ако Фюри ме нокаутира в 2 рунда
Публикувано на: Януари 16, 2020 в 17:29 ч
Шампионът в тежка категория на WBC, Дионтей Уайлдър не вярва, че Тайсън Фюри ще изпълни заканите си и ще го нокаутира в два рунда. Двамата ще се бият за втори път в края на следващия месец в Невада, където титлата ще бъде заложена. В първата битка видяхме как Фюри умело печелеше рундове, но два пъти падна в нокдаун и съдиите отсъдиха равенство.

Сега обаче двамата вярват, че нещата ще бъдат различни и няма да оставят нещата в ръцете на съдиите. Фюри вярва, че ще нокаутира Уайлдър, но шампиона също е уверен в своята победа. Дионтей сподели пред камерата на TMZ, че ще се оттегли, ако бъде нокаутиран от Тайсън в два рунда. Ето какво още каза "The Bronze Bomber":


Ще бъде страхотна битка. В края на краищата той промотира битката и говори за победа в два рунда. Никой не вярва, че ще ме нокаутира в 2 рунда. Не трябва да мигате по време на битката. За мен е забавно, когато хората започнат да правят прогнози. 

Няма как да знаеш какво точно ще се случи. Понякога нещата не стават по план. Ще бъде невероятно той да ме нокатуира за два рунда с тези меки ръце. Ще се оттегля от бокса, ако ме нокаутира в два рунда. Имам 6 години пред себе си в играта, но ако той ме нокаутира в 2 рунда, то тогава приключвам. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес