Зареждане

Дионтей Уайлдър: Линейната титла ще умре заедно с Тайсън Фюри

Дионтей Уайлдър: Линейната титла ще умре заедно с Тайсън Фюри
Публикувано на: Януари 14, 2020 в 00:00 ч
Дионтей Уайлдър твърди, че линейната титла на Тайсън Фюри ще умре заедно с него на 22-ри февруари във Вегас. Двамата ще се бият за втори път, а шампиона в тежка категория на WBC не иска да чува за линейна титла, която била невидима. Дионтей (42-0-1, 41 KOs) често е критичен към това, че представят Фюри като линеен шампион и сподели, че няма да говори за никаква линейна титла, ако победи следващия месец.

Непобедения шампион се интересува само от своя пояс, който е най-престижен в бокса и се закани, че ще накаже своя опонент. Ето какво сподели Уайлдър за Фюри и тяхната битка:


Няма да ме чуете да говоря за линейни титли. Изобщо не ме интересува това нещо. Чуваме за тази линейна титла, само когато Фюри излезе на ринга. Той спечели титлата от Кличко, но не я защитава. Знам, че това е болезнено. Тайсън можеше да я брани, но избра да не го прави, защото искаше да играе с носа си. 

Всичко е точно. Наркотиците бяха негов избор и той ги прие малко в повече. Той не си позволи да защити тези пояси. Сега ми говори за линеен шампион, а никога преди това не бях го чувал. Фюри си измисли тези луди неща. Трябва да се бием 12 рунда за някакъв невидим колан. 

Линейните глупости ще умрат с Тайсън Фюри през февруари. Това нещо започна с него и ще умре с него. За мен не значи нищо. Не ме интересува и титлата на списание "The Ring". В мен е най-престижната титла в бокса. Всеки иска да изграги наследството си и да има пояса на WBC. 

Искам да нокаутирам Фюри и да си тръгна с пояса. Няма да говоря за линейни титли, след като го победя. Очаквам същата версия на Фюри, както беше в първата битка. Не виждам какво може да промени. Единствената промяна, която може да направи е с теглото. 

Той прави промени в неговия екип, но не виждам смисъл в това. Фюри говореше, че ме е победил и ако е истина, то тогава защо прави промени ? Веднага след първата битка започнах да искам незабавен реванш. 

Той дори не го искаше и предпочете лесния път. Аз от своя страна се бих с опасни боксьори. Вълнувам се за битката ни. Нека най-добрия победи в тази вечер. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео