Зареждане

Дионтей Уайлдър изригна: Ще убия някого в клетката

Дионтей Уайлдър изригна: Ще убия някого в клетката
Публикувано на: Януари 17, 2020 в 00:00 ч
Шампионът в тежка категория на WBC, Дионтей Уайлдър все още вярва, че може да убие човек в бойните спортове. "The Bronze Bomber" говореше, че иска да убие някой от своите съперници на ринга, но получи доста критики и реши да се кротне. Сега обаче той отново изригна и сподели, че може да отнеме живота на свой опонент, но по правилата на ММА в клетката.

34-годишния шампион е с рекорд 42-0-1 на ринга и успява да приключи 41 от своите опоненти. Той се готви за втора битка с Тайсън Фюри, която ще се проведе през февруари в Невада. Дионтей реши да поговори за евентуален двубой в клетката и сподели, че там нещата са други и лесно ще убие човек. Ето какво сподели шампиона в интервю за ThaBoxingVoice:


Вече сме говорили за това в миналото. Аз ще се бия с теб в моя спорт, а след това ще се бия с теб в твоя. В ММА ти позволяват да събориш своя опонент и да го удряш в лицето на земята с голяма скорост. Ръкавиците в ММА са различни. 

Аз съм говорил, че искам да убия човек на ринга, но в клетката ще бъде мястото, където ще ви го покажа. Там нещата и правилата са различни. Изграден съм с определени умения, имам интелект и доста знания за бойните спортове. 

Виждам как много ММА бойци идват в бокса, защото битката е на крака и трябва да си мъж цели 36 минути. Нямам против да отида в техния свят. Нека най-добрия победи. 

Всичко това е фантазия, но няма невъзможни неща. Аз съм прекалено опасен във всички бойни спортове. Наистина бих убил човек в клетката, защото притежавам голяма сила и това е истината. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес