Зареждане

Дейна Уайт ще гостува на Майк Тайсън, за да го гледа как тренира

Дейна Уайт ще гостува на Майк Тайсън, за да го гледа как тренира
Публикувано на: Август 4, 2020 в 09:07 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт е голям фен на бокса и самия той се е занимавал с бокс в миналото. Уайт е приятел на легендата Майк Тайсън, който се готви за битка и през септември ще се завърне след 15-годишно отсъствие. Железния Майк ще мери сили с Рой Джоунс в 8 рунда показно, в което няма да има съдии и победата ще може да се постигне чрез нокаут.

Цената за платеното гледане е 50 долара и Тайсън вече обяви, че няма да вземе стотинка от битката. Всичко ще бъде дарено за благотворителни цели. Уайт планира да отиде на гости при Тайсън, за да го гледа как тренира. Ето какво каза Дейна пред медиите за боя между Тайсън и Джоунс:


Вероятно следващата седмица ще летя към Майк Тайсън, за да го гледам как тренира. На 100% подкрепям тази битка. Вълнувам се за Майк, който твърди, че отново е разпалил този огън в себе си. Той иска да се бие и Джоунс също го иска. Двамата са възрастни и ги подкрепям. Нямам представа кой ще победи. Трябва да ми зададете този въпрос, след като отида при него и видя как тренира. Тогава ще ви дам честен отговор. 

Кой ще победи в показното?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес