Зареждане

Дейна Уайт: Няма да подписваме с Джейк Пол

Дейна Уайт: Няма да подписваме с Джейк Пол
Публикувано на: Юли 9, 2021 в 07:00 ч
Дейна Уайт не смята да дава шанс на Джейк Пол в UFC. Президента на UFC критикува Джейк Пол, който не спира да го обвинява, защото давал ниски заплати на бойците си. Дейна твърди, че винаги ще има бойци, които няма да са доволни от парите, които получават.

Джейк набира скорост в бокса и вече има 3 победи зад гърба си. В края на август Пол ще се боксира с Тайрън Уудли, след като през април нокаутира Бен Аскрен.

И докато Пол впечатлява много хора, то Уайт го смята за безделник и сподели следното за заплатите и звездата от YouTube:

Темата със заплащането на бойците се обсъжда от 20 години и ще продължи още 20 години. Не мисля, че някога ще видим боец, който да говори, че взима прекалено много пари. Винаги ще има бойци, които да смятат, че не получават достатъчно. 

Виждали ли сте боец, който да продава много платени гледания и да се оплаква от заплатата си ? Пример е Конър Макгрегър. Този безделник Джейк Пол не се бие за мен. Той се оплаква от заплащането на бойците в UFC. Пол искаше да дойде при нас, но няма да подписваме с него. 

По всичко личи, че напрежението между Уайт и Пол ще продължи да се покачва.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес