Зареждане

Дейна Уайт: Майк Тайсън се готви за нещо голямо

Дейна Уайт: Майк Тайсън се готви за нещо голямо
Публикувано на: Май 29, 2020 в 17:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт, е близък приятел с бившия шампион по бокс, Майк Тайсън, който в момента се готви за завръщане на ринга.

53-годишният боксьор не се е състезавал от 2005-та, но иска да се бие отново с благотворителна цел.

В клиповете, които Тайсън пуска в интернет, се вижда феноменалната му форма в момента - бърз, експлозивен и силен.
 

Откакто обяви намерението си да се върне, Тайсън получи доста оферти, включително и за 20 милиона за битка с голи ръце в BKFC. Ивендър Холифийлд, Шанън Бригс, Тито Ортиз, Кен Шамрок и много други също изявиха желание да се бият с "Железния Майк".

Вижте също: Вандерлей Силва: Приех бой с Майк Тайсън за $10 милиона

Тайсън наскоро сподели, че е на финалната права около финализирането на предстоящата си битка, а президентът на UFC намекна, че ще е нещо голямо.

"Първоначално не исках той да се бие. Дори му уредиш телевизионно шоу, за да го държа извън ринга. Но Майк е голям човек и може да прави каквото си поиска. Той е силен, изглежда експлозивен и е в страхотна форма.

Това, което чувам е, че те са подготвили нещо огромно. И той се впуска в него. Говорихме си и той ми каза 'Виж, усещам огъня в стомаха си. Искам да изляза и да се бия отново'. И аз започнах да го подкрепям."

Уайт планира да бъде до ринга при завръщането на Тайсън. Дори ако събитието се проведе без публика, Уайт ще намери начин да го гледа на живо.

"Ще присъствам на това събитие, със сигурност. Не ме интересува дали ще е позволено да има публика. Ще намеря начин да бъда там."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес