Зареждане

Дейна Уайт: Майк Тайсън изглеждаше страхотно и спечели битката

Дейна Уайт: Майк Тайсън изглеждаше страхотно и спечели битката
Публикувано на: Ноември 30, 2020 в 09:31 ч
Вчера станахме свидетели на дългоочакваното показно между легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс. Двамата се боксираха 16 минути в Калифорния, след което трима бивши шампиони на WBC решиха, че битката е завършила наравно. От WBC връчиха пояси на Тайсън и Джоунс, които прибраха милиони от тази среща.

Общата възраст на двамата може и да надвишава 100 години, но въпреки това се представиха добре. Дейна Уайт не е голям фен на възрастни бойци, които искат да се състезават, но признава, че Тайсън е бил на ниво. Уайт го засипа с похвали и сподели, че Железния е спечелил битката.

 
Ето как Дейна коментира показното между легендите:

Аз съм фен на бойните спортове. Вярвам, че те са за младите, а не за стари. Питахте ме много за тази битка и не казах нищо лошо, защото обичам Тайсън и сме приятели. Бях нервен, защото той вече е на 54 години. Няма как да победиш времето, нали ? То поваля всички нас. Тайсън изглеждаше страхотно. 

Не можах да повярвам колко добре изглеждаше. Рой е на 51 години, но той беше по-активен през годините. Видя се, че Джоунс беше изморен повече от Майк. Радвам се за тях. Надминаха моите очаквания. Надявам се, че ще вземат много милиони. Беше добра битка и забавна за гледане. Майк Тайсън спечели боя.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес