Зареждане

Dereck Chisora отново поиска реванш от Кубрат Пулев

Dereck Chisora отново поиска реванш от Кубрат Пулев
Публикувано на: Август 24, 2016 в 09:24 ч
 
Британският боксьор в тежка категория Dereck Chisora обяви, че ще се завърне на ринга през месец септември, като “Del Boy” разкри, че би желал да получи реванш от европейския шампион Кубрат Пулев.


Именно срещу Chisora Пулев спечели европейската титла в тежка категория, постигайки успех по точки над него през месец май.

През септември Chisora ще се боксира срещу Drazan Janjanin в десетрундов двубой в Стокхолм, като британецът разкри, че вече мисли и в по-далечна перспектива, заявявайки желание за нова среща с Кобрата.

“Така е в играта. Ако загубиш, трябва да се изградиш наново и да се завърнеш. Загубих оспорван мач с Пулев, но все още съм в добра позиция. Искам реванш, но нека видим, дали ще ми бъде даден такъв. Така или иначе, очакват ме големи мачове, като аз съм готов да се бия с всекиго”.

Кубрат Пулев от своя страна все още очаква да разбере, дали ще получи възможност да се бие за втори път за титлата в тежка категория, този път срещу британеца Anthony Joshua. Той е един от възможните следващи опоненти на Joshua.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес