Зареждане

Deontay Wilder: Tyson Fury твърди, че е шампион, но титлата е невидима

Deontay Wilder: Tyson Fury твърди, че е шампион, но титлата е невидима
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 13:37 ч
Шампионът на WBC в тежка категория Deontay Wilder не щастлив от това, че Tyson Fury не спира да се представя като световен шампион. Наскоро Fuiry подписа с WWE и ще се бие в кеча срещу тяхната звезда Braun Strowman в Саудитска Арабия в края на месеца. Wilder от своя страна ще трябва да брани титлата си в тежка категория срещу Luis Ortiz на 23-ти ноември във Вегас.

Fury се качи на ринга в WWE и отново представи себе си като шампион в тежка категория, но тези неща не вървят при Wilder. Oчаква се двамата да направят реванш следващата година през февруари и Wilder реши да критикува Fury, който бил линеен шампион, но никой не вижда невидимата му титла:


Да, видях Fury в WWE. Мисля, че беше забавно и ми хареса как този кечист му каза, че ще го просне по гръб, както направи Deontay Wilder. В момента нещата са много интересни в тежка категория на бокса и от WWE го знаят. Смешно е как Tyson Fury говори за себе си като за световен шампион. 

Мисля, че трябва да спрат с тази глупост. Tyson, ти не си шампион, а просто си в топ 10 на категорията. Той не спира да говори за тези линейни глупости, но не това не значи нищо. 

Казваш, че си шампион, но нямаш титла. Твоята титла е невидима и ние не я виждаме. Сега нещата в категорията са страхотни и се радвам, че съм част от това. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес