Зареждане

Deontay Wilder: Ще нокаутирам бързо старият Tyson Fury

Deontay Wilder: Ще нокаутирам бързо старият Tyson Fury
Публикувано на: Август 2, 2019 в 10:04 ч
Deontay Wilder (41-0-1,40 KOs) се готви за битка с Luis Ortiz, а след нея е готов да даде реванш на бившият шампион Tyson Fury. Wilder иска да изчисти всички съмнения на феновете и да покаже, че е най-добрият. Той вече има битки с Ortiz и Fury, но феновете критикуват неговото представяне, а това не се харесва на Wilder, който иска да остане в историята.

В първата битка с Fury, Wilder го прати два пъти в нокдаун и беше близо до победата, но Tyson успя да се изправи и двата пъти и съдиите отсъдиха равенство. Сега Wilder не иска повече съдиите да взимат участие и предвижда бърз нокаут във втората битка над старият Tyson Fury:


Ще се бия с Ortiz и ще го приключа набързо със страхотен нокаут. След тази победа аз ще се насоча към стартият Tyson Fury, за да го нокаутирам набързо. Искате да знаете за моето време ?  Ще ви кажа, че моето време ще дойде. Аз съм стана безспорен шампион в тежка категория. 

Ще ви кажа, че нищо не е приключило за Joshua. Toй загуби, но това не значи, че е приключен. Не мисля, че той знае как точно загуби. Пратиха го в нокдаун цели 4 пъти. Не ме изненада този резултат. Мисля, че Joshua се предаде в битката. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес