Зареждане

Deontay Wilder: Победата е за мен, защото го пратих два пъти на земята

Deontay Wilder: Победата е за мен, защото го пратих два пъти на земята
Публикувано на: Декември 2, 2018 в 14:37 ч
Deontay Wilder и Tyson Fury си спретнаха паметна битка в която драмата и зрелището не липсваха. Wilder успя да изпрати Fury на пода в 9-тия и 12-тия рунд, но само лъвското сърце на Fury го вдигна на крака и той успя да довърши срещата. Според мнозина Tyson водеше по точки, но когато се стигна до съдийското отсъждане всички останаха шокирани, защото те осъдиха равенство. Fury вече сподели, че според него той печели, но Wilder не е на същото мнение и от своя страна смята, че спечелил:


Мисля, че заради двата нокдауна аз съм победителят. И двамата сме големи воини, вложихме сърцата си в този мач, но заради тези два нокдауна трябваше аз да съм победител. Двамата сме най-великите на света, направихме страхотен мач и аз му благодаря за това. Уважението е взаимно Започнах бавно, слабо. Прибързвах с ударите си. Не стоях здраво на ринга. Бях твърде колеблив. Не удрях добре с дясната ръка и дълго време не можах да се настроя. 


Такова прибързване обикновено не ми се случва. Не можех да се отърся от напрежението в началото. Твърде много насилвах ударите си, вместо да стоя и да го изчакам, за да нанеса удара си. Наистина исках да го нокаутирам, за да дам на хората това, за което бяха дошли в залата. Когато си напрегнат, никога не си прецизен.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес