Зареждане

Deontay Wilder отказа на Anthony Joshua, защото всеки го освирква

Deontay Wilder отказа на Anthony Joshua, защото всеки го освирква
Публикувано на: Декември 25, 2018 в 11:34 ч
Шампиона в тежка категория на WBC, Deontay Wilder няма интерес към битка с Anthony Joshua. Двамата трябва да се бият, за да обединят поясите, но Wilder отказва. Той предпочита да се бие в реванш с Tyron Fury, защото двамата завършиха с равенство и сега всеки говори за нова битка между тях.


Deontay беше готов да се бие с AJ, но те отказаха да му дадат % от приходите, а твърд хонорар от 12 милиона, което не го устройства. Ето какво каза Wilder в интервю:


Ще бъде глупаво да се бия с друг след като вече имам битка, за която всички говорят. Ще бъде глупаво да го направя. Без съмнение избирам Tyson Fury, защото трябва да го направим правилно. Първата битка беше спорна и трябва да излъчим победител. 

Преди няколко дни чух, че всички са освирквали Anthony Joshua. Получих доста съобщения и всички говорят, че цялата зала го освирква. Не съм спрял да пътувам след битката с Fury и всички говорят, че трябва да има реванш. 

Няма как да има равенства. Трябва да има победител и целия свят говори за това. В момента тежка категория пламна и трябва да я поддържаме така. 



Явно Anthony Joshua ще трябва да се бие срещу Dillian Whyte на 13 април в Лондон.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес