Зареждане

Deontay Wilder: Oleksandr Usyk е прекалено дребен, за да е заплаха

Deontay Wilder: Oleksandr Usyk е прекалено дребен, за да е заплаха
Публикувано на: Октомври 4, 2019 в 05:00 ч
Deontay Wilder не се притеснява от Oleksandr Usyk, който ще направи дебют в тежка категория след седмица  срещу бившият шампион в кикбокса Tyrone Spong след седмица в Чикаго. Wilder от своя страна ще брани титлата в тежка категория на WBC срещу Luis Ortiz на 23-ти ноември във Вегас.

Непобедения "The Bronze Bomber" смята, че непобедения бивш безспорен шампион в полутежка категория е прекалено дребен и няма да е заплаха за него в тежка категория. Wilder хвали Usyk заради неговата игра, но въпреки това смята, че тя няма да има ефект върху него в евентуална битка:

Oleksandr Usyk не е заплаха за мен. Той е прекалено дребен за мен. Имам предвид, че той се движи доста и такива неща, но това няма ефект върху мен. Има доста добри бойци на хоризонта от Великобритания.

Това хлапе Daniel Dubois е кораво. Изглежда фокусиран, дисциплинират и боец, който има някаква мисия, която следва. Мисля, че ще бъде добро предизвикателство. Един ден ще стигне до мач за титлата и може да стане шампион. Кой знае ?

Аз съм крал, владетел и лидер. Имам сила дори в моя език. Притежавам това още от дете, но сега го разбрах. Отивам от точка "А" до точка "Б" със светкачивна скрост, защото скоростта е силата. Вече съм благословен с тази мощ. 


Кой ще победи в битка между Wilder и Usyk ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес