Зареждане

Deontay Wilder: Не само че ще бия Joshua, но и ще го нокаутирам!

Deontay Wilder: Не само че ще бия Joshua, но и ще го нокаутирам!
Публикувано на: Март 9, 2018 в 11:53 ч

WBC шампионът в тежка категория Deontay Wilder (40-0, 39KO) е изключително уверен, че ще срази непобеждавания Anthony Joshua (20-0, 20KO) със стил.

През изминалия уикенд Wilder успя да защити титлата си с нокаут в 10-тия рунд срещу Luis Ortiz.

Wilder срещна трудности в 7-мия рунд, но успя да свали на земята два пъти Ortiz в 10-тия рунд преди да бъде окончателно прекратена срещата. Ortiz беше повален и в петия рунд.

Wilder сега планира да присъства на предстоящата защита на Anthony Joshua.

Joshua ще заложи трите си титли в двубой срещу WBO шампиона Joseph Parker (24-0, 18KO) на 31-ви март.

Wilder не би се изненадал, ако Parker спечели, но признава, че се надява Joshua да спечели, за да може да се изправи срещу него през есента.

"Ще се изправя срещу най-сериозният в дивизията. Все едно да влезеш в затвора и да си готов да се биеш с най-зловещият. Първоначално му показваш, че идваш с мир."

"Наруши ли се този мир обаче, ще видите какво ще се случи. Не само ще го победя, ами ще го нокаутирам. Това е най-голямата среща в животите ни, в нашата история. Ще се случи, само трябва да я уредят."

"Кратко и елементарно е. Късмет на 31-ви март, надявам се да надделееш. Нека дадем на света това, което очакват. Една велика среща, която да остане в историята години наред. Един двубой, за който ще се говори поколения напред."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес