Зареждане

Deontay Wilder: Качваме се на ринга с Fury през май и този път няма да се изправи

Deontay Wilder: Качваме се на ринга с Fury през май и този път няма да се изправи
Публикувано на: Февруари 2, 2019 в 01:48 ч
Шампиона в тежка категория на WBC, Deontay Wilder (40-0-1, 39 KOs) твърди, че неговата битка срещу Tyson Fury ще се случи през май. Датата за втората битка между двамата все още не е ясна, но според различни слухове тя ще бъде 18-ти май. В първата битка Wilder успя да свали два пъти Fury на земята, но той се изправи и двамата стигнаха до решение, което беше равенство. Сега обаче Wilder е сигурен, че няма да позволи на Tyson да се изправи:



Битката ще бъде през май. Все още не знаем датата, но ще бъде през май. Ще бъде страхотна битка. Казах ви, че ще го нокаутирам, но той успя да се изправи. Във втората битка обаче ще се уверя, че той няма да стане повече. Падне ли на земята ще си остане там. Америка имат едно лошо копеле в лицето на Deontay Wilder. Ще го направим бейби. 

В първата битка бях прекалено развълнуван, но този път ще бъда по-спокоен и ще се придържам към плана. Ще се доберa до него по-лесно и ще стане по-бързо този път. Мога да ви кажа със сигурност, че няма да изкараме повече от 7 рунда. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес