Най-големият сайт за бойни спортове

       

Deontay Wilder: Искам да пръсна гъза на Fury и после да го нокаутирам

Deontay Wilder: Искам да пръсна гъза на Fury и после да го нокаутирам
Публикувано на: Ноември 6, 2018 в 13:59 ч
Deontay Wilder споделя, че всеки път като излиза на ринга си представя стъпка по стъпка какво точно ще се случи, настане ли моментът да се изправи срещу Tyson Fury.

33-годишният боксьор ще може да осъществи всичко, което си е наумил на 1-ви декември, когато ще се състои срещата им в Лос Анджелис.

"Във форма съм емоционално, психикечски и физически - превръщам се в убиец."

За да си осигури успеха в предстоящия сблъсък, Wilder отново се опитва да влезе в 'дзен' състоянието, на което често разчита откакто спечели бронза на олимпийските игри преди десетилетия и усърдно се подготвя за най-голямата среща в кариерата си до момента.

"Когато нещата, които ме разсейват, и напрежението станат прекалено много, знам как да се отпусна. Наясно съм колко голяма е тази среща и колко означава за феновете и всички около мен. Черпя енергия от тях. Ще се опитам да оправдая очакванията."

Добрата новина е, че не трябва да мисли за рекламата на събитието, тъй като опонентът му е достатъчно атрактивен и привлича сериозен интерес към сблъсъка. Wilder, който има 39 нокаута зад гърба си, обаче не изглежда грам притеснен от словесните нападки от Fury.

Той дори споделя, че тренира за британеца по същия начин, както е тренирал за всички други опоненти преди него.

"Може и милион души да има в залата, мога да се фокусирам върху мислите си без проблем. Но искам да пръсна гъза на Fury. И после да го нокаутирам. Сега ми е паднало. Ще се докажа пред света като най-опасният боксьор на планетата."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Уайт към Уайлдър: Не си никакъв убиец, а прост наркоман

Уайт към Уайлдър: Не си никакъв убиец, а прост наркоман
Претендентът Дилиън Уайт е изненадан от някои от последните думи на шампиона в тежката категория на WBC, Дионтей Уайлдър.
Новини » април 16, 2019 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook