Зареждане

Deontay Wilder: Битка с Ruiz е по-голяма за мен от тази с Joshua

Deontay Wilder: Битка с Ruiz е по-голяма за мен от тази с Joshua
Публикувано на: Октомври 7, 2019 в 11:56 ч
Непобеденият шампион в тежка категория на WBC Deontay Wilder (41-0-1, 40 KOs) дълго време искаше битка с Anthony Joshua, който държеше останалите титли в категорията. Двамата така и не стигнаха до битка и Joshua се раздели с поясите си, след като през юни Andy Ruiz го шокира с победа в 7-мия рунд на битката им в Ню Йорк.

След тази победа Ruiz (33-1, 22 KOs) стана голяма звезда и сега всеки иска да се бие с него. Wilder смята, че битка между двамата е по-голяма от такава с Joshua. Deontay ще стиска палци на Andy и ще бъде готов за него, за да обединят поясите следващата година:


Не мисля, че Joshua е готов за този реванш. Аз съм един от тези, които той със сигурност ще трябва да опровергава. Аз съм боец, който разбира езика на тялото и това, което тялото на Joshua каза на ринга ми показа всичко. Те искат феновете да гъдаят и точно това прави втората битка по-голяма. 

Хората не знаят какво да мислят. Много хора вярват, че той ще се оттегли след втора загуба. Мисля, че сега има още повече напрежение върху него. Аз имам шесто чувство. Мисля, че Ruiz има цялата мотивация и увереност, от която имаше нужда в първата битка. 

Вижте какво направи с живота си. Парите, които изкара от първата битка са само началото. Не трябва да се задоволяваш с 3 милиона долара, защото може да вземеш и повече. Винаги трябва да мислиш, че ще изкараш повече. Битката ще бъде голяма между мен и този, който победи в тяхната среща. 

По-голямата от двете обаче ще бъде тази срещу Andy Ruiz заради неговия произход. Той е първи шампион в тежка категория от Мексико и това е огромно. Мисля, че битката между мен и Ruiz е много по-голяма от такава срещу Joshua. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес