Зареждане

Deontay Wilder: Anthony Joshua се предаде

Deontay Wilder: Anthony Joshua се предаде
Публикувано на: Юни 3, 2019 в 00:01 ч
Шампионът в тежка категория на WBC, Deontay Wilder е много разочарован от Anthony Joshua (22-1, 21 KOs), който според него се е предал в 7-мия рунд в битката, която загуби от Andy Ruiz (33-1, 22 KOs). Joshua беше пратен в нокдаун цели 4 пъти и в 7-мия рунд след 4-тия нокдаун изплю своя протектор и видимо не искаше да продължи, което принуди рефера да прекрати срещата. Wilder не е доволен от видяното и вярва, че Joshua е бил пречупен:


Вече няма кой да го спаси. Досега успяваха да спасяват това момче. Мисля, че той вече е пречупен човек. Frank Bruno беше нокаутиран от Tyson, но в тази ситуация Joshua е по-зле от Bruno. Той е пречупен. Бокса е 96% психика и 4% физика. Не съм разочарован заради парите. Най-много ме е яд, че той се предаде. 

Той се предаде. Когато аз съм на ринга не мисля доброто на моите опоненти. Ще ти се наложи да ме убиеш, ако искаш да победиш. Той дори не смееше да говори, а остави това на Hearn. Той обаче няма как да се бие вместо него. Най-лошото нещо, което може да направиш в живота е да се предадеш.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес