Зареждане

Deontay Wilder: Anthony Joshua е смешка, страхува се

Deontay Wilder: Anthony Joshua е смешка, страхува се
Публикувано на: Април 12, 2018 в 10:39 ч

WBC шампионът в тежка категория, Deontay Wilder (40-0, 39KO) не вярва, че WBA, IBF, IBO и WBO шампионът Anthony Joshua (21-0, 20KO) очаква двамата да се срещнат в близкото бъдеще.

Wilder откровено мисли, че Joshua и промоутърът му се страхуват от този двубой.

В момента текат преговори и от отборът на Wilder твърдят, че Hearn им е преложил оферта от 12.5 милиона долара.

Wilder, който миналия месец успя да защити титлата си с победа чрез нокаут срещу кубинеца Luis Ortiz, натиска за среща с Joshua.

Joshua, от своя страна, има няколко варианта.

От WBA наскоро изискаха от него да защитава титлата срещу Alexander Povetkin, който също така е и задължителен претендент за шампионската позиция на WBO. Вариант е също Joshua да се изправи и срещу Jarrell Miller - ако успее да се завърне усешно по-късно този месец.

"Страхуват се от мен. Трябва да махне нашивката 'Майната му на страха', защото не му отива."

"Вече от 2 години ме отбягва. Много неща се случват в кариерата ми - от началото още се бия с най-добрите. Винаги съм бил в неудобна позиция, защото всички ме виждат като истинскибоец."

"Удрям силно и го знаят. Имайки това предвид, никой не иска да си развали чистия резултат - боксът вече се превърна в бизнес. Колкото по-дълго остане един боец непобеден, толкова по-добре изглежда и хората се интересуват от него."

"Когато претърпиш загуба, хората не мислят, че можеш да се завърнеш. Но миналото твърди друго - вземете за пример най-добрите. Ali, например, има загуба. Въпросът е като паднеш, да се изправиш. Много от боксьорите са смешки. И Anthony Joshua е един от тях. Чуйте ме добре - той е смешка."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес