Зареждане

Conor McGregor реагира на смяната на ръкавиците, букмейкърите също

Conor McGregor реагира на смяната на ръкавиците, букмейкърите също
Публикувано на: Август 17, 2017 в 10:00 ч
 
Вчера беше страхотен ден за шампиона на UFC в лека категория Conor McGregor, който е "доволен", че Атлетическата комисия на Невада (NSAC) позволи използването на 8 унции ръкавици за срещата му с Floyd Mayweather, за разлика от по-рано сключеният договор за 10 унции ръкавици.
 
"Много съм доволен от работата на Атлетическата комисия на Невада. Играта по правилата бе запазена през цялото време. Те се справиха много добре с тази ситуация и бяха справедливи. Много съм доволен и уважавам решението на комисията по този въпрос. Остават десет дни до битката.", написа McGregor в Instagram.
 
Очевидно букмейкърите, които са натоварени с прогнозирането на битката, смятат че това е в огромна полза на McGregor, тъй като тази промяна вкара коефициентите за краен победител в битката в неизвестни до този момент води.
 
Коефициента за победа на McGregor вече е 4,33, а за Mayweather е 1,22. McGregor вече е по-малко аутсайдер в тази битката отколкото преди време бяха боксьори като Maidana, Cotto, Judah, Berto и Ortiz.
 
Mayweather и McGregor ще се изправят един срещу друг на 26-ти август в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес