Зареждане

Братът на Уайлдър твърди, че Фюри използвал оръжие в битката им

Братът на Уайлдър твърди, че Фюри използвал оръжие в битката им
Публикувано на: Юни 30, 2020 в 14:00 ч
Поредното доста странно оправдание идва от щаба на Дионтей Уайлдър след първата му професионална загуба в бокса. В началото на годината той загуби с технически нокаут от Тайсън Фюри и се раздели с титлата си на WBC в тежка категория. "Bronze Bomber" падна два пъти в нокдаун и изглеждаше много зле в срещата.

Тогава Уайлдър се оправда, че неговия костюм бил прекалено тежък и му изцедил силите на излизане към ринга. Сега има още едно доста интересно обяснение, което по-малкия брат на Дионтей е измислил. Марселос Уайлдър твърди, че Фюри използвал тъп предмет, с който направил рана на главата на бившия шампион. Марселос твърди, че неговия брат се подложил на аутопсия, която показала следните резултати:


Лудост е, когато си най-велик, хората правят всичко възможно, за да те спрат. Най-откаченото нещо е, че хората от твоя щаб ще направят всичко заради омразата / парите, за да им помогнат. Лекарите установиха, че раната, която брат ми има на главата не може да бъда направена от боксови ръкавици. 

Аутопсията показва, че е направена с тъп предмет. Моя баща казваше, че когато извадиш пистолет, то по-добре да убиваш, защото в противен случай ще те убият. Краля ще се въздигне отново. Идваме за кръв.

Аутопсия може да се направи само след смъртта на даден човек. Оставяме на вас да прецените колко са достоверни твърденията на Марселос.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес