Зареждане

Боксов спец: Кличко щеше да е идеален за Джошуа, Пулев е опасен

Боксов спец: Кличко щеше да е идеален за Джошуа, Пулев е опасен
Публикувано на: Септември 6, 2017 в 08:05 ч
Източник: novsport.com
Още един боксов анализатор изрази опасенията си, че на Антъни Джошуа съвсем няма да му е лесно срещу Кубрат Пулев, съобщава novsport.com.

Журналистът Стийв Бунсе написа, че двубоят е „лош и доста опасен” за британеца, особено ако той не е с „чиста глава”. Бунсе напомни, че миналата година Антъни е имал период, в който не е бил никак убедителен на ринга и поради това са били отказани доста срещи с класни боксьори.
 
„Миналата година много опасни противници бяха отхвърлени, защото Джошуа имаше някои ужасни сесии в залата, не беше фокусиран в бокса, беше бавен и в края на краищата беше оставен без мачове. Пулев сигурно ще се надява, че Джошуа ще има същите трудности, когато се срещнат в Кардиф, но всички останали ще се молят за обратното”, пише анализаторът.
 
„Антъни със сигурност трябва да подходи към Пулев с нужния респект към боксьор от неговата класа, защото той може да се окаже много по-труден съперник, отколкото му се иска да вярва. Смятам, че реванш с Владимир Кличко би бил идеален за Джошуа, но битка с Кубрат може да се превърне в проблем. Българинът има само 1 загуба в 26 мача и то от Кличко и не е нито стар, нито свършен боксьор.
 
Пътят му от Източна Европа е много по-труден от този, който измина британецът. Той не е изплашен, нито е малък. Дори легенди в бокса като Ленъкс Луис, Майк Тайсън и Джордж Форман бяха побеждавани от мъже, които не се страхуват от тях и това трябва да се вземе под внимание”, предупреждава Бунсе.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес