Зареждане

Бивш шампион: Джошуа рискува много с Пулев

Бивш шампион: Джошуа рискува много с Пулев
Публикувано на: Септември 6, 2017 в 08:06 ч
Източник: novsport.com
Бившият световен шампион в полутежка категория в бокса, сега експерт за телевизионния канал „Скай Спортс” Джони Нелсън, не сподели общото мнение, че Антъни Джошуа ще разбие без проблем Кубрат Пулев, съобщава novsport.com.

Както вече стана ясно двамата боксьори ще се бият в мач за световната титла на IBF в тежка категория на 28 октомври в Кардиф.
 
"Хората може да не познават добре Кубрат Пулев, но всички в бокса го познават отлично. Антъни Джошуа поема голям риск, като се изправя срещу него", заяви легендата в полутежка категория Джони Нелсън.
 
Нелсън, който държи рекорда в своята категория за най-много поредни успешни защити на световната титла – 13, не е съгласен с букмейкърите, които определят Джошуа за категоричен фаворит в мача на 28 октомври.
 
"Пулев е почти безгрешен в кариерното си развитие, от аматьори до професионалисти. Той бе спрян от Кличко преди три години, но това бе един от най-силните мачове на украинеца. Пулев се справя по-добре с класически боксьори, защото има сериозен опит от аматьорите. Той е голям риск за Антъни, но Джошуа трябва да приеме този мач, иначе ще загуби пояси си от IBF“, коментира боксовата легенда.
 
"Пулев прави всичко правилно на ринга и ще накаже всяка грешка на Джошуа. В 25 мача той има 24 победи и 13 нокаута, което показва, че той може, както да спира мачове, така и да се боксира докрай. Ако успее да победи Пулев, това ще докаже, че Антъни може да се справя с всякакъв тип боксьори, независимо какви са те", посочи още Нелсън пред Sky Sports.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес