Зареждане

Billy Joe Saunders: 'Истинският' Tyson Fury ще е обичан повече от Joshua

Billy Joe Saunders: 'Истинският' Tyson Fury ще е обичан повече от Joshua
Публикувано на: Май 17, 2017 в 13:50 ч
 
Британският боксьор Billy Joe Saunders сподели мнение, че бившият шампион в тежка категория Tyson Fury може да бъде дори по-обичан от Anthony Joshua. Стига хората да познават истинската му същност.


Fury не се е качвал на ринга от 2015 година, като оттогава до днес, той бе уличен в употреба на нандролон и кокаин, а освен това изпадна и в тежка депресия.

В момента обаче Tyson се готви да се завърне на ринга, тренирайки усилено в компанията на самия Billy Joe Saunders.

“Всички вие виждате единствено медийната страна на Tyson. Това, което той показва там. Когато го опознаете лично, ако той показваше тази си своя страна, щеше да бъде по-обичан и от Joshua”, заяви Saunders.

“Той премина през много неща, но сега тренира и не поглежда назад. Освен това, той е наистина честен със себе си. Бяхме спрели колата, за да заредим с бензин. Купихме си пакетче Smints, като той прочете етикета и каза, че няма да си вземе, тъй като има твърде много захар в тях.”

“Когато той е в режим, наистина го прави. Няма ден, в който той да не е станал рано сутрин и да не е отишъл да тича на плажа. Първият ден той не можеше да пробяга и две мили, но после се качи на пет. Определено се подобрява. Всеки ден той изглежда по-добре и по-добре. Надявам се скоро да има мач за него”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес