Зареждане

Артур Бетербиев: Винаги ми е тъжно, когато ми напомнят за моята възраст

Артур Бетербиев: Винаги ми е тъжно, когато ми напомнят за моята възраст
Публикувано на: Февруари 12, 2024 в 14:00 ч
Шампионът на IBF, WBC и WBO в полутежка категория Артур Бетербиев (20-0) призна, че обича повече да тренира, отколкото да се качва на ринга.

В своята последна битка Бетербиев победи Калъм Смит (29-2) с технически нокаут в седмия рунд. Битката се проведе в нощта на 14 януари на арената Videotron Center в Квебек, Канада. Към днешна дата Артур вече е на 39 години, но въпреки това се представя феноменално на ринга.

Той спечели всяка една от срещите си с нокаут. Сега Бетербиев се готви за голямата битка с Дмитрий Бивол. Двамата ще се бият през юни в Рияд, а залогът е безспорната титла. Артур може и да е на 39 години, но въпреки това се чувства много по-млад.

„Винаги се чувствам малко тъжен, когато хората ми напомнят за моята възраст. Но не се чувствам като на 39. Не знам защо. Може би толкова съм свикнал с този ритъм на живот и постоянен стрес, че просто не мисля за това число. Все пак посещавам фитнеса всеки ден. 

Според моя наставник по физическа подготовка е необходимо да се спортува през цялата година, за да се повиши прагът на умора. Между другото, аз лично обичам да тренирам много повече, отколкото да излизам на ринга.“, каза Бетербиев пред RT.

Ще успее ли Бетербиев да бие Бивол ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес