Зареждане

Anthony Joshua: Tyson Fury и Deontay Wilder се бият само с таксиджии и боклукчии

Anthony Joshua: Tyson Fury и Deontay Wilder се бият само с таксиджии и боклукчии
Публикувано на: Май 30, 2019 в 00:00 ч
Anthony Joshua не е доволен от Tyson Fury и Deontay Wilder, които постоянно говорят, че искат да се бият с него, но когато им се представи оферта не искат да я приемат. Тримата най-големи бойци в тежка категория продължават да се разминават и това сериозно ядосва AJ, който държи титлите на WBA, IBF, WBO и IBO.

Wilder държи титлата на WBC и AJ няколко пъти опита да си изкара битка с него, но не успяват да се разберат за подялбата на приходите. Fury изяви желание да себие с AJ през април тази година, но и той не беше доволен от офертата, която му предложиха. Тежковозите продължават да си намират различни опоненти и Joshua реши да ги критикува и заяви, че Fury и Wilder се бият само с таксиджии и боклукчии:


Fury е добър боец и заради това преследвахме битката с него. Предложихме огромна оферта на Tyson, за да се бие с мен през април на Уембли, но не се получи. Двамата имаме битка с Wladimir Klitschkо. Той има няколко битки срещу добри опоненти, каквито бяха Klitschko и Wilder. Аз не съм се бил с Wilder, но успях да победя Joseph Parker и Alexander Povetkin. Той се би с тези опоненти, но в последните си няколко битки. Надявам се, че скоро ще се бия с Fury, който обича да говори, но приказките са безсмислени. Нека го направим на ринга. 

Мисля, че хората вече започват да осъзнават, че Fury и Wilder са професионалисти от 11 години, но се бият само с таксиджии и боклукчии. Сега те виждат едно хлапе, което дойде няколко години след тях и доста бързо се издигна. Стигнахме до ситуация, в която те ме сложиха в черните списъци и не искат да се бият с мен. Направих им сериозни оферти, но те не приемат. Всеки има мнение, но фактите са си факти. Аз съм готов да браня титлите си и офертите са на масата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес