Зареждане

Anthony Joshua предизвика Deontay Wilder за битка през април

Anthony Joshua предизвика Deontay Wilder за битка през април
Публикувано на: Декември 14, 2018 в 12:09 ч
Шампиона в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO, Anthony Joshua няма търпение да спечели и последната титла, но първо трябва да победи шампиона в тежка категория на WBC, Deontay Wilder, който предпочита да се бие с Tyson Fury. AJ беше на гости в First Take и предизвика Wilder за битка през април:



Готов съм да се бия с Deontay Wilder на 13 април в Лондон. Какво повече трябва да направя ? Той иска да се бие с Tyson Fury, но той няма никакви титли. Не мога да контролирам действията на Wilder и Fury, както не мога да контролирам това, което говорят. Аз мога да контролирам моите думи и дела и затова уредихме преговори, както и битката и мястото предварително, за да покажа, че съм готов да се бия с всеки. Готов съм да се бия с всеки и особено с шампиона на 13 април, какво повече да кажа ?

Не се интересувам за битка с Fury, защото той не е шампион. Аз съм този, който води глутницата и това е още, откакто дебютирах. За няколко години защитих титлите си и ръководя играта. Какво да направя повече от това, за да пресека пътя си с Wilder ? Върша си работата на ринга. Може би проблема е в това, че не съм дошъл тук с ланци на врата и не говоря за цифрите от платените гледения, но това не е моят стил. Аз си върша работата на ринга.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес