Зареждане

Anthony Joshua подписва сделка за 100 милиона

Anthony Joshua подписва сделка за 100 милиона
Публикувано на: Май 14, 2018 в 09:41 ч

По последна информация IBF, IBO, WBA и WBO шампионът в тежка категория Anthony Joshua (21-0, 20KO) ще продължи договора си с Eddie Hearn за още три години - сделката ще бъде на стойност 100 милиона паунда.

Joshua, който спечели златен медал на олимпийските игри през 2012-та, е с Matchroom откакто стана професионалист през 2013-та.

Договорът му обаче изтича през ноември и мнозина се опитват да го вземат при себе си.

Основателят на Matchroom, Barry Hearn обаче е уверен, че Joshua ще продължи договора си с тях и дори подчерта причините. Той смята, че могат да му предложат достатъчно добра оферта, за да продължат да работят още няколко години.

"Anthony е изумителен млад мъж и знае какво можем да му предложим, когато изтече договорът. Като за начало, той работи с най-добрата и най-голямата промоутърска компания в света. Можем да осигурим големите зали за големите събития. Също имаме и договорки със сериозни медии за излъчването на двубоите."

"На всичкото отгоре, Anthony е вече и наш приятел. Ако си замине, все едно ще напусне семейство. Никой не го натиска, но съм убеден, че ще остане."

Към момента Hearn (баща и син) се опитват да организират среща на Joshua с WBC шампиона Deontay Wilder (40-0, 39KO), като това се очаква да бъде най-голямата битка в бокса.

Ако не успеят, Joshua ще трябва да се изправи срещу претендент номер едно за WBA и WBO титлите - Alexander Povetkin.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес