Зареждане

Anthony Joshua: На 100% ще прекърша духа на Parker

Anthony Joshua: На 100% ще прекърша духа на Parker
Публикувано на: Март 27, 2018 в 12:41 ч

Anthony Joshua планира да бъде спокоен и премерен в битката с Joseph Parker.

Британецът има намерение постепенно да пречупи Parker преди да го довърши в срещата им идния уикенд пред 80 000 души публика.

WBA, IBF и IBO шампионът Joshua нокаутира всичките си 20 професионални боеве откакто спечелва златото на Олимпийските игр през 2012-та. Въпреки това обаче не очаква да приключи набързо с притежателя на WBO титлата Joseph Parker.

28-годишният Joshua иска да се докаже пред новозеландецът, който неведнъж е поставял под въпрос неговата издръжливост.

"Бяха ме попитали дали ще довърша Parker, ако го раня. Ще постъпя умно и ще направя същото, с което съм го ранил."

"Когато раниш противника си е по-интересно бавно да го довършиш по същия начин, както вече си го подхванал - като един опитен убиец, вместо да помиташ всичко по пътя си със замах."

"Ще бъда по-премерен и по-точен този път."

"Той е много талантлив. Треньорът му Kevin Barry - също. Ще се изправя срещу човек, зад когото стои цялата му страна, което също ще му дава тласък. Той е човек на честта. Без значение всички тези слова обаче, моята работа е да го разруша."

"Искам когато се върне в ъгъла си след първия рунд, да е осъзнал, че треньорът му го е лъгал. Всичко, което са си мислили за скоростта - ще ги опровергая. Ще опровергая всичките им очаквания и ще ги разочаровам. Тогава ще разбере наистина с кого си има работа."

"На 100% ще му прекърша духа. Дори Mike Tyson играеше по няколко рунда, нищо, че криеше опустошителна сила в ръцете си."

Вече за трета поредна среща AJ ще се изправя пред цял стадион.

Joshua нокаутира бившия шампион Wladimir Klitshcko преди година пред около 90 000 души, а 78 000 го гледаха как унищожава Carlos Takam в десетия рунд от срещата им през октомври.

"По същия начин, по който стъклената чаша се чупи от дадена честота на звука, така и бученето на публиката може да повали един боец."

"Можеш да се отчаяш. Но за 20-те си срещи, винаги излизам на ринга и поглеждайки Eddie Hearn си мисля 'Направил е ринга по-малък.' Но все пак се чувствам комфортно. Едва когато се изправих срещу Carlos Takam си помислих, че всичко е наред."

"Не знам той как ще се справи с това, когато се втренчат толкова хора в него. В такива моменти започваш да се колебаеш за всяко нещо. Дали ботушите са наред? Дали панталоните са ОК? Дали изглеждам намясто?"

"Има някои моменти обаче, в които се чувстваш наред и можеш да поемеш контрола без проблеми."

"Някои обаче не са способни. Треперят, не са на себе си и това често се случва, когато се биеш в арена, в която досега не си се състезавал."

"В такива моменти се гради характер. Опитвал съм се да блокирам шума, но това беше голяма грешка. Тази енергия трябва да се използа. Прекалено много емоционална енергия отива за блокирането на шума - прекалено много е. Просто трябва да се възползваш от силата му."

"Гледал съм как Evander Holyfield, по време на срещата си с Lennox Lewis, си пееше докато излизаше на ринга. Всички просто се опитват да се справят с шума."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес