Зареждане

Anthony Joshua: Готов съм да дам честни битки на Tyson Fury и Deontay Wilder

Anthony Joshua: Готов съм да дам честни битки на Tyson Fury и Deontay Wilder
Публикувано на: Декември 4, 2018 в 13:11 ч
Шампиона в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO, Anthony Joshua няма търпение да обедини титлите, но първо трябва да отнеме титлата в тежка категория на WBC от шампионът Deontay Wilder. AJ е готов за битка с всеки, без значение дали това е Wilder или Fury, но предпочита да се справи първо с Wilder, защото той държи последното парче от пъзела. Fury и Wilder не успяха да се победят миналия уикенд и сега мега битката между AJ и Wilder отново е на дневен ред. Вчера мениджъра на Wilder сподели, че имат голям интерес в тази битка, а AJ реши да отправи критика към Deontay и да поздрави Fury:



Какво му отне толкова време на този глупак да реши, че иска да се бием. Сякаш ние нямахме интерес в тази битка. Както и да е, добра работа на Fury. Искаха да се бият с теб, защото смятаха, че си приключен за бокса. Готов съм да ти дам честна битка, когато си готов. Готов съм да я дам и на двама ви. 




Стадион Уембли вече е резервиран за битка на AJ на 13 април, като остава само да се намери опонент. Joshua е с рекорд 22-0, като 21 от победите са с нокаут, за последно той победи Alexander Povetkin. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес