Зареждане

Антъни Джошуа: Трудно се преговаря с Тайсън Фюри

Антъни Джошуа: Трудно се преговаря с Тайсън Фюри
Публикувано на: Март 24, 2023 в 00:00 ч
Британският боксьор в тежка категория Антъни Джошуа говори за трудностите на преговорите с Тайсън Фюри.

В последните години често се говореше за такава битка, но тя не се случи. Фюри водеше преговори за обединителен мач с Александър Усик, но за съжаление и това пропадна. От щаба на украинеца обвиняват "Циганският крал" за пропадналата битка.

Явно ще трябва да още да чакаме, за да видим първи безспорен шампион в тежка категория от 20 години насам. Джошуа oт своя страна се завръща на ринга на 1-ви април в Лондон. 

Бившият шампион в тежка категория ще се изправи срещу Джърмейн Франклин. "AJ" иска да премери сили и с Фюри, но няма да съжалява, ако това не се случи.

„Трябваше да се бия с Фюри още преди първата ми битка с Усик, но тогава той отказа поради съдебен спор. След това през декември миналата година преговорите също се провалиха. 

Ще се състои ли битката ни ? Не знам, трудно се преговаря с него. Вижте историята на Усик, тя е лудост. Хубаво е, че хората започват да разбират какво всъщност се случва в преговорите и да виждат всичко.

Със сигурност няма да чакам този ексцентрик със скръстени ръце. Има и други страхотни битки. Ако двубоят с Фюри не е в моите записи, тогава няма да съжалявам. 

Ако това се случи, ще го направя. Ако не, тогава не.“, цитираха думите на Джошуа от ESPN.

Ще видим ли някога битка между Джошуа и Фюри ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес