Зареждане

Антъни Джошуа предвижда победа над Руиз и трилогия

Антъни Джошуа предвижда победа над Руиз и трилогия
Публикувано на: Декември 6, 2019 в 10:23 ч
Бившият шампион в тежка категория Антъни Джошуа залага всичко във втората си битка с Анди Руиз, която ще се проведе този уикенд в Саудитска Арабия. Джошуа ще се опита да си върне поясите, които загуби от Руиз по-рано тази година. Битката е от голямо значение за британеца, защото нова загуба ще бъде голям удар по неговата кариера и вероятността да се оттегли от бокса ще е много голяма.

Антъни ще прибере над 80 милиона долара от тази битка, но това не е най-важното, защото кариерата му е заложена. Той ще се размине с големите битки с Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, ако пак загуби, но това според него няма да се случи и той предвиди победа и трилогия в бъдеще с шампиона от Мексико:


Ако Бог го желае, то тогава ще има нокаут. Вярвам в себе си и съм уверен. Ще съм победител в тази среща. Двамата с него определено ще се срещнем и 3-ти път в бъдеще. Това няма да е последен път, в който ще срещна Руиз на ринга. 

Мисля, че ние правим добри боеве. Смятам, че ще има нокаут и в тази наша среща. Мисля, че точно това искат да виждат хораат. Те искат да гледат кръв и нокаути. Определено ще се видим и 3-ти път с Анди на ринга. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес