Зареждане

Антъни Джошуа: Фюри може да победи Уайлдър

Антъни Джошуа: Фюри може да победи Уайлдър
Публикувано на: Декември 28, 2019 в 12:00 ч
Антъни Джошуа вярва, че Тайсън Фюри може да победи Дионтей Уайлдър и да му отнеме титлата в тежка категория на WBC. Преди няколко часа беше обявен официално реваншът между двамата, който ще се проведе през февруари във Вегас. Преди година двамата завършиха наравно, след като Фюри доминираше, но падна два пъти в нокдаун.

По-рано този месец Антъни Джошуа си върна поясите в тежка категория, след като успя да отмъсти на Анди Руиз и така с голям интерес ще следи втората битка между Уайлдър и Фюри. Антъни вече предложи да се включи в тренировъчния лагер на своя сънародник, за да му помага. Джошуа вярва, че Фюри може да победи Уайлдър, но трябва да се придържа към плана си за срещата:


Фюри прие битки с по-слаби опоненти, за да си върне своята увереност. Сега той ще влезе в новата година като нов човек с нов екип и психическа нагласа. Той трябва да чувства нещо ново в себе си и иска да е шампион в тежка категория. 

Тайсън може да победи Дионтей Уайлдър, но трябва да следва своя план във всичките 12 рунда. Уайлдър показва, че не трябва да се разсейваш срещу него, защото му трябва само един удар. Един млад боксьор, който е свеж може да печели много рундове срещу Уайлдър, но само ако следва плана си за игра. 

В бокса трябва да удряш, без да те ударят. Ортиз беше ударен, но Фюри е неуловим, по-едър и работи добре със своя джаб. Трудно е да го удариш. Фюри се би с Уайлдър първия път, но беше отсъствал дълго време от ринга. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес