Зареждане

Andy Ruiz срещу Anthony Joshua 2 в Медисън Скуеър Гардън или Кардиф

Andy Ruiz срещу Anthony Joshua 2 в Медисън Скуеър Гардън или Кардиф
Публикувано на: Юни 29, 2019 в 00:00 ч
Eddie Hearn работи усилено по организацията на втората битка между бившият шампион в тежка категория Anthony Joshua и настоящия такъв Andy Ruiz. В началото на месеца мексиканеца изненада Joshua и му взе титлите с нокаут в 7-мия рунд. Много хора предупреждават Joshua да не приема незабавен реванш, но той го направи и битка ще има. Двете страни умуват върху няколко дати за битка, а локациите са Медисън Скуеър Гардън или Кардиф. Ето какво сподели пред медиите Hearn относно втората среща:


Много хора говорят, че AJ не трябва да приема незабавен реванш. Те смятат, че първо трябва да направи няколко битки за загрявка. Съгласен съм с тях, но решението е на Joshua и това е огромен риск. Избираме между Медисън Скуеър Гардън и Кардиф. Той ще стане голяма звезда в САЩ, ако успее да победи Ruiz в Медисън Скуеър Гардън. 

Датите за битката са 29-ти ноември или 7-ми декември в САЩ, или 14-ти декември в Кардиф. На тези три дати се спряхме за момента. Мисля, че сега след тази загуба Joshua е 5 пъти по-известен от преди. Той знае какво да поправи и мисля, че ще видите различен боец във втората битка. Не казвам, че той ще го победи, но ще бъде различен. В следващите няколко дни ще изберем дата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес