Зареждане

Andy Ruiz: Manny Pacquiao ще победи Floyd Mayweather в реванш

Andy Ruiz: Manny Pacquiao ще победи Floyd Mayweather в реванш
Публикувано на: Юли 24, 2019 в 07:10 ч
Manny Pacquiao нанесе първа професионална загуба на Keith Thurman и стана шампион в полусредна категория на WBA. "Pac-Man" навлезе в серия от 3 поредни победи и сподели, че е готов отново да се бие срещу Floyd Mayweather, ако разбира се "Моney" иска реванш. В момента Floyd е в пенсия и не смята да се завърне в бокса, но това не спира феновете и част от боксьорите да дават своите прогнози за евентуален реванш.

През 2015 година Floyd победи Pacquiao с решение, а битката им продаде 4,600,000 платени гледания. Нова битка между двамата със сигурност ще привлече доста интерес и Andy Ruiz, който направи една от най-големите изненади в бокса вярва, че Manny може да напрваи същото срещу Floyd:


Не знам кой ще победи в битка между Floyd и Pacquiao. Мисля, че ще бъде много добра битка. Моето мнение е, че Manny ще победи, защото е по-активен на ринга от Floyd. Той е по-активен, но Floyd и е Floyd и винаги е във форма. Да, това ще бъде добра битка, но за мен Manny побеждава. Ще си заложа парите на Manny. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес