Зареждане

Анди Руиз отдаде загубата на килограмите

Анди Руиз отдаде загубата на килограмите
Публикувано на: Декември 8, 2019 в 01:11 ч
Анди Руиз загуби титлите си в тежка категория, след като Антъни Джошуа успя да го надиграе и спечели убедителна победа с единодушно решение. В тази среща Руиз беше качил доста килограми, защото искал да е по-силен, но това му е изигра лоша шега. Анди не се представи много добре и не успя да се противопостави на британеца.

Залогът беше огромен в срещата за Джошуа, защото неговата кариера беше застрашена, но той показа желязна психика и добър бокс, с който си върна титлите в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO и IBO. Веднага след срещата мексиканеца призова за трета битка, но шансовете да видим такава са минимални, защото Джошуа ще се насочи към големите битки с боксьорите на върха.

През следващата година може да го видим срещу Уайлдър или Фюри, а Руиз ще трябва да проправя пътя си към реванш. В интервюто след битката Анди сподели, че килограмите са повлияли на неговото представяне и обеща, че ще се постарае повече в третия двубой, ако има такъв:


Това беше неговата вечер. Мисля, че не се подготвих така, както трябваше. Качих прекалено много килограми и не искам да си намирам оправдания. Той ме победи, но ако го направим трети път, то тогава ще съм във върхова форма. Ще бъда във формата на живота си. 

Килограмите ми повлияаха доста, защото мислех, че с тях ще бъдa по-силен и по-добър. В трета битка обаче ще работя повече с моя екип и ще съм по-добре подготвен. Не искам да се оправдавам. Джошуа си свърши работата. 

Искам да благодаря на Бог и на всички, които ме подкрепиха. Да, мисля, че го преследвах прекалено много, а трябваше да скъся дистанцията. Не успях да вкарам моите комбинации. Ще се справя по-добре в третата битка. Кой иска да види трета битка тук в Саудитска Арабия ? 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес