Зареждане

Алексей Рибчев дебютира на профиринга

Алексей Рибчев дебютира на профиринга
Публикувано на: Септември 24, 2009 в 14:30 ч

Многократният шампион на България по бокс при аматьорите, Алексей Рибчев - Рибата, ще дебютира на професионалния ринг в петък вечер. Той ще участва в гала, организирана от промоутъра Васко Василев. Шоуто ще се проведе в русенската зала "Дунав". Билетите за зрителите са по 10 лв.


Рибчев ще има за съперник Флорин Оанеа (Рум). Шест рундовият мач е в средна категория - до 72,5 кг. Русенецът е бивш национал. Той участва на квалификациите за олимпийските игри в Атина.


Феновете ще се насладят на още осем мача. Константин "Коко Тайсъна" Семерджиев ще се боксира в категория до 90 кг. с  Георги Близнаков от София. Мерджедин Юсеинов (72,5 кг.) ще се изправи срещу румънеца Джордж Санду.


На ринга ще се пусне и 29 годишният плевенчанин, Александър Владимиров. Той ще има за съперник софиянеца Ицко Веселинов в категория до 53 кг.


Изключително силното присъствие се допълва от бившия световен шампион за аматьори Киркор Киркоров (61 кг.). Един от ветераните на професионалния бокс в България, ще срещне бившия европейски първенец за юноши, Калоян Кючуков (Ямбол).

 

Останалите двубои:

Таяр Мехмед (Бургас) срещу Николай Йоргов (Русе) (91 кг.)

Владимир Боров срещу Мерджан Мустафов (61 кг.)

Йордан Василев (Русе) срещу Хюсеин Хюсеинов (Омуртаг) (57 кг.)
Здравко Николов (Русе) срещу Митко Христов (Русе) (69,9 кг.)

Източник: Sportal.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес