Зареждане

Александър Усик: Украйна не се нуждае от герои

Александър Усик: Украйна не се нуждае от герои
Публикувано на: Януари 20, 2022 в 04:00 ч
Александър Усик твърди, че много от нещата, които се случват около неговата родна Украйна са умишлено фалшифицирани. В последно време има много напрежение около неговата родина. Не спира да се говори, че Русия се готви да нахлуе на тяхна територия.

Това провокира друг световен шампион в бокса в лицето на Виталий Кличко да сподели, че е готов да се бие с руснаците. Кличко е кмет на Киев и такива изказвания са в негова полза за кариерата му в политиката.

Вижте още - Виталий Кличко: Ще се бия на първите редици срещу Русия

Усик обаче не е политик и е внимателен със своите изказвания по въпроса. Шампиона в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO и IBO споделя, че Украйна няма нужда от герои. В интервю за известен канал в YouTube Усик сподели:

Това е само за привличане на повече внимание. Всичко е за привличане на вниманието. Всичко това се прави съзнателно и целенасочено. Много ситуации са умишлено фалшифицирани. Разбрах това от човек, който работи за страната. Оказва се, че страната няма нужда от герои. 

Няма пророци в моята собствена страна, но аз ще продължа да развивам и прославям страната си по всякакъв възможен начин. Аз съм роден в тази страна, а тя е родена много преди мен. Украйна не е длъжна нито на мен, нито на моите родители. Аз си имам всичко 

За последно видяхме Усик на ринга в края на 2021 година. Той успя да победи Антъни Джошуа и сега се готви за втори сблъсък.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес