Зареждане

Александър Усик: Най-важното нещо в бокса са краката

Александър Усик: Най-важното нещо в бокса са краката
Публикувано на: Декември 6, 2021 в 02:00 ч
Шампионът в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO и IBO Александър Усик даде ценни съвети на феновете за бокса. 34-годишната звезда е един от най-добрите в света и сред малцината, които са били шампиони в тежка и полутежка категория.

"The Cat" е бивш безспорен шампион в полутежка категория и в края на септември стана шампион в тежка категория. Усик успя да детронира Антъни Джошуа насред Лондон и смълча хиляди фенове. Сега той се готви за нова битка с Джошуа, която е гласена за март 2022 година.

Много хора смятат, че най-важното в бокса са скоростта и силата, но Усик твърди, че най-важното са краката. Ето какво още сподели той в последната си изява пред медиите:

Най-важното нещо в бокса са краката. Краката водят до победа и отдалечават от поражението. Трябва да се движим. Не да стоим на едно място. След действието си, когато ударите, не забравяйте да направите защита, отстъпете встрани, раздвижете се. 

Просто да удряте и чакате някой да ви върне - не можете да направите това нито в бокса, нито в UFC, навсякъде, дори на улицата. Много е важно да сте психологически подготвени. Вижте каква е световната тенденция. Говорят се само глупости. Обиждат се помежду си. Това оставя някъде вътре в нас. 

Вземете едно листо, намачкайте го. Ако го набръчкате е обида. Извиняват се, но листото си остава смачкано. Траш толка е глупост. Той не може да привлече вниманието с техника, красиво поведение, движение, бокс, борба и по този начин се опитва да привлече вниманието и нарича опонента си с различни имена.

Съгласни ли сте с твърденията на Усик за бокса и траш толка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес