Зареждане

Александър Усик: Благодаря на Бог за всичко

Александър Усик: Благодаря на Бог за всичко
Публикувано на: Ноември 1, 2021 в 04:00 ч
Александър Усик се наслаждава на почивката си след победата над Антъни Джошуа. В края на септември тази година Усик шокира Джошуа насред Лондон и му отне титлите в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO и IBO.

34-годишния украйнец беше много по-добър от своя колега и му изнесе лекция. Той остана непобеден на ринга и се приближи до мечтата си, която е да стане безспорен шампион и при тежките. Александър няма да направи грешката, която Анди Руис направи след победата си над Джошуа.

Усик остава здраво стъпил на земята и няма да вдига излишни празненства, защото го чака реванш. Пред медиите бившия безспорен шампион в полутежка категория сподели:

Прекарвам време с децата. Ловя риба, разхождам се, без да правя нищо. Просто релаксирах и нищо не се промени. Продължавам да благодаря на Бог за всичко, което имам в живота си. Продължавам да се ободрявам, обичам живота и прекарвам времето си в това, което обичам. 

Синът ми играе футбол. Играе в защита, понякога се движи напред и мечтае да стане световен шампион. Не мисля нищо за това, че Джошуа пътувал до САЩ. 

Това е негова работа и може да прави каквото си поиска. Слава на Бог, че всичко при мен е подредено и всеки си е на мястото. Просто благодаря на Господ, че всичко е наред в живота ми.

Кой ще вземе втората битка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес