Зареждане

20 милиона за Тайсън, ако се боксира с голи ръце

20 милиона за Тайсън, ако се боксира с голи ръце
Публикувано на: Май 7, 2020 в 21:11 ч
BKFC, водещата организация за бокс с голи ръце, сподели че е оферирала 53-годишната боксова легенда Майк Тайсън за 20 милионна сделка.

Тайсън наскоро сподели интереса си за завръщане на ринга, за да участва в демонстративни битки и бързо бе последван от Ивендър Холифийлд.

Вижте също: Ивендър Холифийлд се връща на ринга!

За да подплати спекулациите, Тайсън пусна и видео, в което пердаши здраво известния ММА треньор Рафаел Кордейро. Видно е, че дори и на годинки, "Железният Майк" си остава страшилище.
 

Все още не са ясни плановете на боксьора, но от BKFC имат предложение.

Президентът на организацията, Дейвид Фелдман е предложил на Тайсън сделка за 20 милиона долара. Той се надява да вкара Майк в ринга на BKFC, но е готов да работи с бившия шампион и в други направления.

"Гарантирахме му 20 милиона долара, ако се бие при нас, но сме готови да работим и по други неща. Той ни вдъхнови много и сме готови и за  други оферти."

В договора е посочено, че Тайсън може сам да си избере опонент от тежката категория на BKFC. В редиците на английската организация са шампиона Джоуй Белтран и 48-годишната боксова звезда Шанън Бригс

Малко след това Фелдман потвърди, че Майк и Бригс са дали съгласието си за такава битка в BKFC 12.

Повече за бокса с голи ръце си говорим в шестия епизод на подкаста за бойни изкуства MMA.BG Live:
 
 

Искате ли да видите Тайсън в битка с голи ръце и ако да - срещу кого да е тя?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес