Зареждане

СК Джудоспорт - Свищов

СК "Джудоспорт" - Свищов е основан през 2000 г. с 20 състезатели в различните възрастови групи. Изявите на клуба започват веднага с първото държавно първенство, откъдето се завръщат с много медали.

Състезатели на клуба влизат в националния отбор за юноши и девойки. Най-изявени състезатели през този период са Денислав Златанов, Лусия Мендоса, Гергана Георгиева, Севдие Мехмедова, като всички те са шампиони в категориите си и възрастовите си групи.

Денислав и Лусия са включени в националния отбор за юноши и девойки по самбо, като на Европейското първенство през 2003г. в Албена, България, са класирано на 3-то място.


Лусия Медноса няколко пъти е в призовата тройка на Балканите, а също така и участник в детски олимпийски игри в Париж, Франция, където завоюва девето място.

Гергана Георгиева е на 3-то място на Балканиада в Гърция, а Севдие Мехмедова - 3-та на световна купа за деца в Анталия, Турция.

До днес клубът е завоювал множество награди от държавни, лични и отборни първенства. През 2005год. се нарежда на 11-то място от общо 51 клуба по брой извоювани медали от лични първенства.

Снимки


Тренировки


В клубът се провеждат тренировки по джудо от понеделник до петък от 17:00 часа.

Треньор


Треньор в СК "Джудоспорт" е Севдан Златанов.

Цени


Таксата на човек е 15 лева на месец.

Контакти


Тренировъчната зала се намира на адрес гр. Свищов, СОУ "Алеко Константинов". За контакти Севдан Златанов +359 887 271831, Силвия Николаева +359 888 723108, Христо Стоев +359 887 516228.

  •  
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook
Добавяне на клуб
Всеки може да допълни каталогa, като попълни формата за добавяне на клуб. Безплатно е и винаги ще бъде :)

Търсене на клуб

Оферта на деня

Инструкционално видео

Горещи Новини