Най-големият сайт за бойни спортове

       

Gladiator BOKIDO SKILLS

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Gladiator BOKIDO SKILLS

  0     Мнениеот Dany89 на 02 Ное 2010, 17:13

poster http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1472912263


На 12.12.2010г. в залата на Gladiator BOKIDO Овза Купел 88-мо училище Димитър Попниколов ще се проведе състезание



GladiatorBOKIDO Skills

Категориите са: 65кг., 70кг., 75кг., 80кг., 85кг., 90кг., 95кг., тежка.

В граплинга се толерират събмишъните и постоянното търсене на позиция.
В аматьорския ММА удари ще има в стойка и на земя като на земя ударите са само в трупа. В партер ударите са забранени.

Правилник на "Gladiator BOKIDO SKILLS"

Квалификациите ще се проведат на татами. Финалите ще са на боксов ринг.
Състезателите имат право да носят тениски, потници, ръшгард (къс и дълъг ръкав), шорти, клин (къс или дълъг), борцовки, самбовки. Използването на анцузи, кимона и боксови обувки или маратонки е забранено. Състезателите имат право да носят наколенки и наглезенки в които да няма метални части, а наглезенките да не са от дебел слой лейкопласт, който да предпазва крака от евентуални ключове. Съдийското тяло е длъжно да прегледа състезателят преди започване на мача.

Времетраене на мачовете

Мачовете от квалификациите ще се сътоят от 10 минутен рунд без прекъсвания (освен медицинска намеса). Ако до края на това време не е излъчен победител, съдиите определят победителя, въз основа на извоювани приемущества и минуси. Финалите ще са аматьорски ММА 2 рунда по 4 минути, като 1-я рунд ще е само в стойка, а втория ще е аматьорски ММА.При фимал мача се спира при 2-ва нокдауна, нокаут, решение на рефера, хвърляне на кърпата от ъгъла.Втория рунд на земя само удари в трупа но са разрешени всички хвадки от квалификацийте. По време на финалите, състезателите ще носят каски, удебелени ръкавици и протектори за краката.

Забранени техники

Изрично се забранява бъркането в очи, уши, нос, уста и други. Забранява се захващането на трахеята с пръсти, късането на хват чрез захващане на по-малко от 4 пръста (на ръка).
Забранява се ключ от типа Фул Нелсън, както и Гилотина през брадата. Умишлено пускане на противника на глава (или забиване на глава)

Позволени техники

Позволени са всички видове ключове на глезените, коленете, китките, лактите, врата както и задушавания. Всеки вид сваляне, поваляне, хвърляне.

Начин на победа

Състезателите са длъжни да се опитват непрекъснато да приложат събмишън (ключ, удушаване) тъй като това е единственият сигурен начин за победа. Качествените опити за събмишън ще бъдат отбелязвани като приемущества. Позициите няма да бъдат награждавани с точки. Целта е СЪБМИШЪН. При финалите начина за победа е чрез KO или TKO или предаване. При бавене на срещата (задържане в позиции), играчът който е пасивен, ще бъде предупреден два пъти, преди да му бъде даден "Минус". Ако същият продължи да е пасивен, съдията има право да промени позицията в която се намират играчите. В края на срещата, ако победител не е излъчен, съдиите ще взимат решения, въз основа на минусите и плюсовете.

Такса за участие: 20 лв.
Dany89
Dany89
 
Мнения: 7
Регистриран на: 15 Мар 2009, 16:29
Град: Sofia

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта

cron