Най-големият сайт за бойни спортове

       

The Ultimate Fighter (UFC reality show) - Season 10

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: The Ultimate Fighter (UFC reality show)

  0     Мнениеот MIKEMARU на 20 Ное 2009, 13:26

Mondscreen написа:Дойде петък и естествено е време за новия епизод на TUF.

Всъщност TUF се излъчва в сряда вечер в САЩ, което заради часовата разлика за България се пада през ноща (почти сутринта) на четвъртък и часове по-късно торента е излязъл т.е. четвъртък най-късно по обяд. Аз го дърпам от чуждите тракъри по обяд или следобяд в четвъртък.

Това го казвам само за протокола, да се знае - да не се наложи погрешното впечатление че предаването излиза чак в петък. И за хората, които нямат търпение нека имат предвид, че могат още в четвъртък по обед да гледат епизода.

Иначе не е чак толкова важно - случвало се е да нямам време и някои епизод да го тегля и гледам няколко дни по-късно, но все пак нека се знае кога излиза точно.


Spoilers:

Иначе както прогнозирах в предния си пост Брендан спечели. Но не беше много убедителен по време на срещата. То и малко трудно да бъдеш срещу едно закръглено борче, което само гледа да те свали на земята и да лежи няколко рунда върху теб надявайки се на съдийско решение. Мислех че втория рунд ще протече като първия и ще дадат победа на тъпото борче, но за щастие прасчо се умори бързо и втория рунд не можа да направи същото като в първия. След което Брендан успя да го нацели в зурличката и прасчо падна и се сви като ученичка - най-добре да забрави за ММА - не става.

Иначе епизода беше забавен. Плажния волейбол беше ташак, жалко че толкова кратко, аз лично бих гледал целия мач точка по точка, ама за съжаление не може да го вкарат в един епизод, няма време за такива неща. Дейна кво ги хвалеше, че се получил добър волейбол хаха те не направиха нито една комбинация помежду си - при всеки досег с топката гледаха да я бутат към другия отбор хахаха но беше забавно все пак...
В истината има повече красота, дори когато красотата е отвратителна.
Аватар
MIKEMARU
 
Мнения: 132
Регистриран на: 14 Окт 2008, 20:26
Град: София

Re: The Ultimate Fighter (UFC reality show)

  0     Мнениеот Mondscreen на 21 Ное 2009, 11:54

Дейна кво ги хвалеше, че се получил добър волейбол хаха те не направиха нито една комбинация помежду си - при всеки досег с топката гледаха да я бутат към другия отбор хахаха но беше забавно все пак...[/quote]


Напълно съгласен. Много се смях на това, та те 8-мо класниците в училище играят по-добре от Rashad и Rampage.
Mondscreen
Mondscreen
 
Мнения: 29
Регистриран на: 28 Окт 2009, 23:16
Град: Sofia

Re: The Ultimate Fighter (UFC reality show)

  0     Мнениеот MIKEMARU на 05 Дек 2009, 14:39

Чудесен двоен последен епизод (преди финала). Зрелищни срещи. Скандали и интересни събития. Доволен съм.

Спойлери:

Джеймс МакСуини ме издразни много в тези два последни епизоди. Гилотината срещу Митриони беше доста глупава, Митриони му я подари, а и въобще не се бореше - както се видя веднага беше готов да tapout-не и то както самия после си каза "I taped like a bitch" lol

Биг Бейби Маркъс. Много мощен атлет бе баси. Обаче липсата на опит си казва думата.

Брендан както нагоре казах е най-добрия измежду NFL играчите, а и не само. Заслужено отива на финал. Той ми направи добро впечатление още преди да се бият когато в първи епизод влезе Кимбо и всички гледаха шашнато, а Брендан каза "fuck this guy!".

Рой Нелсън на шега на майтап си стигна до финала. Като нищо може и да го спечели (както писах и назад). Доста стабилен боец е. Надали ще застраши бруталната тежка дивизия на UFC, но ще е едно приятно попълнение.

Чудесна загрявка за финала днес.

Биг Бейби Маркъс, който беше на път да се откаже от ММА след загубата от Брендан ще се бие срещу Митриони хахаха тва ще е лудница.
Кимбо ще се бие срещу Хюстън Александър - искат да има тупалки, ама ще се изкефя ако Асасинът свали Кимбо на земята и го бие така ахаххаха ще бъде яко (макар че сигурно Дейна ще е скрито сърдит на Хюстън хихи)
Циците ще се бие срещу Джеймс МакСуини. Интересно нали казаха, че Циците са го привикали за още един период на служба в армията хмммм :roll:

Готин ивент ще е...
В истината има повече красота, дори когато красотата е отвратителна.
Аватар
MIKEMARU
 
Мнения: 132
Регистриран на: 14 Окт 2008, 20:26
Град: София

Re: The Ultimate Fighter (UFC reality show)

  0     Мнениеот Rayan на 05 Дек 2009, 22:37

А финала е тази вечер каде може да се гледа на живо и в колко часа
Това което не мe убива ме прави по-силен!!!!!
Аватар
Rayan
 
Мнения: 64
Регистриран на: 14 Фев 2009, 14:52
Град: София

Re: The Ultimate Fighter (UFC reality show)

  0     Мнениеот psycho на 06 Дек 2009, 00:11

Спойлер
Когато Биг Бейби и Шауб се биха направо се изплаших !! Много лошо го налагаше на земята,но по-добре той отколкото те него :DD
There are two kinds of people: ones that are trying to build their future and ones that are trying to rebuild their past.
Аватар
psycho
 
Мнения: 169
Регистриран на: 07 Авг 2009, 14:41
Град: София

Предишна

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта

cron