excellence написа:От както участва в шоуто Слайс има супер напредък слуховете че не изпълнява трениорските нареждания не се оправдаха вижда се че човека се раздава на 100% оправил си е стойката добър тейкдаун дифенс има...
Много смесваш нещата. Съгласен съм, че Кимбо се раздава много в шоуто, изпълнява трен
ьорските нареждания и всичко останало. Обаче това което наричаш слухове са думите на легендата Бас Рутен - не изпадай в неловкото положение да се съмняваш в думите точно на човек като него. И е факт, че Кимбо загуби по смешен начин от Сет Петрузели, точно по времето, когато Бас казва, че Кимбо е спрял да слуша.
Това, че сега Кимбо е почнал да слуша си е нещо отделно. След оная загуба няма друг избор освен да започне да слуша отново и да се стяга.
Вече неофициално се говори, че Кимбо е в UFC т.е. вероятно е подписан договор или предстои. По принцип само победителя в TUF печели договор, обаче през всичките сезони и други изявени бойци в риалитито в крайна сметка са получавали договор също. Всъщност най-точно нарадата на победителя се води "шест-цифрен договор с UFC" т.е. за много повече пари - останалите участници в TUF, които са се представили добре подписват с UFC за по-малко пари.
Така че засега не се знае със сигурност дали Кимбо е стигнал до финала или не (финала ще е на живо накрая след излъчване на записаните епизоди).
excellence написа:абе аз тоя мач го давам Кимбо Слайс TKO. Разбира се
вие сте разбирачите вие ше кажете

Най-лесно е да го дадеш така - и много вероятно да познаеш (Кимбо наистина се е взел в ръце). Това за "разбирачите" беше излишно пресилено иронично. Ако ми опрат пистолет в главата и ми кажат "заложи 1000 лв. на един от двамата", аз също ще заложа на Кимбо. Но иначе съвсем принципно смятам, че Рой Нелсън може да победи, хубаво ще е да победи и най-вече по-справедливо е да победи, защото е завършен ММА боец, какъвто Кимбо не е.
Иначе:
excellence написа:Не мислите ли , че Рашад може би избра Рой Нелсън само за да му натрие носа то си пролича че не му е фен...
Да, прав си. За това не се бях замислил. Абсолютно възможно това да е причината.
Re: The Ultimate Fighter (UFC reality show)
0
от StoneCold на 20 Сеп 2009, 00:44