Най-големият сайт за бойни спортове

       

Неувереност, несигурност?!

Ситуации и решения, уличен бой, мръсни трикове и други сблъсъци извън залата.

Неувереност, несигурност?!

  0     Мнениеот wizlard на 04 Сеп 2021, 05:33

Здравейте, мислех си, че никога повече няма да ми се наложи да пиша във форум по какъвто и да било въпрос, но за съжаление не издържам повече и бих искал да се справя с един мой недостатък който често пренебрегвам докато не се стигне до спречкване с някой друг.
Та нека започна от факта, че имам около 5-6 години опит в бойните изкуства буквално израстнах с тях и от 11 годишен до към 16 се занимавах доста редовно. Тренирал съм кик-бокс, бокс и няколко месеца ММА. Като по малък не ме интересуваше кой седи пред мен просто скачах в боя, до един ключов момент в който отидох да реша конфликт с едно момче което и идея си няма от бойни спортове, подходих джентълменски като му подадох ръка преди боя и след това се вцепених наистина не разбрах какво се случи с мен просто оставих да ме удари пръв и след това сякаш не исках да му отвърна а той ме свали на земята и започна да ме налага... Имаше доста хора този случай остави трайна следа в моето съзнание и ме преследва до ден днешен. Изгубих самочувствието си и вече не бях толкова уверен преди бой имал съм няколко улични боя след това които приключваха в моя полза като в повечето пъти отказвам опонентите си с няколко прави удара. Но проблема ми е следния тези боеве за които ви разказвам са били предварително уговорени и съм имал време за психическа подготовка и осмисляне на ситуацията обаче като ми се случи нещо на улицата, дискотека или с две думи нещо неочаквано просто инстинкта ми за самосъхранение надделява и без да преувеличавам ме хваща параноичен страх ( без значение от човека ).
Кажете ми как да спра да надценявам противниците си и да преценя възможностите си, защото имам знанията имам подготовката и физиката но просто не вярвам в себе си.
*Благодаря предварително и не ме разбирайте погрешно от написаното горе, не съм селски гамен който си търси конфликти и спречквания дори напротив, но понякога е неизбежно и искам да мога да се справям с проблемите си без излишно притеснение.
wizlard
wizlard
 
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Сеп 2021, 05:09
Град: -

Re: Неувереност, несигурност?!

  0     Мнениеот ivory на 29 Сеп 2021, 02:33

Wadafaqqqqqqqq???
Аватар
ivory
 
Мнения: 2
Регистриран на: 22 Сеп 2019, 23:21
Град: Varna


Назад към На улицата

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron