Най-големият сайт за бойни спортове

       

Залози на предстоящи събития

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот ПрословутияНотариус на 01 Яну 2019, 09:20

То човек не може да ти разбере писаниците. Първо се надъхваш на някой боец, после най отдолу на коментара се отказваш от него! И накрая от един дълъг и безмислен анализ се чудиш, ся тоя кво искаше да каже?? И защо по дяволите изчетох тази скучна тъпотия? Пример с Юрая Хол!
ПрословутияНотариус
ПрословутияНотариус
 
Мнения: 3
Регистриран на: 31 Окт 2018, 20:21
Град: Пазарджик

Честита да ни е новата 2019 -та!

  0     Мнениеот TheRebel на 01 Яну 2019, 14:49

Първо - Честита Нова Година на всички!
Пожелавам много късмет тази година и големи печалби на всички от групата!
Специални пожелания за здраве и голям късмет на Люк Рокхолд, Монтей, Яшабо, Питбул, Крисо, Ломаченко и Карелин!

И второ - имате ли някакви виждания за тая карта на 19-ти януари? :)

Имам чувството че тоя Дилашоу ще се изложи, всички очакваме да победи, но очаквам да подходи арогантно и не е невъзможно да бъде нокаутиран от олимпийския борец. Сехудо в рамките на половин година да бие двата най-доминантни бойци в муха и петел! Случвали са се и по-щури неща.

Мисля че не е редно и да отписваме Гловер и Каубоя. Старите кучета могат да изненадат!
Ортиз може да изненада и той, момчето се развива лека-полека. Това е реванш, може да е научил къде е сбъркал първия пъти и Джо Б не е същия както беше преди, по-стар е и изхабен.

И много искам да видя Джоф Нийл какво ще ни покаже срещу опитния Белал.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот LukeRockhold на 01 Яну 2019, 23:52

Честита нова година и на теб Ребъл и на другите момчета, които коментират.
На Сехудо му даваш шансове ако Дилашоу подходи арогантно. Е, аз вече го включих в залозите си и въобще не разчитам да бъде подценен. Просто за мен това момче е много висока класа боец и може да победи Дилашоу.
Тешейра най-вероятно ще го пробвам като победител преди края. Очаквам коефициент над 4,0, но в бет ги пускат последния ден. Ако Тешейра бие това най-вероятно ще е с нокаут. Иначе правилно е даден като ъндърдог.
На Каубоя не му давам никакви шансове. Ернандес ще мине през него. Най-вероятно с единодушно решение, но не изключвам и ТКО.
Имам виждане и по женските двубои. Виждам Пейдж ВанЗант сигурен победител. А това момиче Колдърууд не знам защо го подценяват или по-скоро надценяват Липски, но бих заложил на Колдърууд при коеф 2,70.

:) Така предварително всичко ми изглежда много ясно, но знаем, че накрая нещата стават не точно така, както сме ги предвиждали.
Успех на всички - и в залозите, и в живота.
Аватар
LukeRockhold
 
Мнения: 51
Регистриран на: 28 Фев 2014, 20:28
Град: plovdiv

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот Карелин на 02 Яну 2019, 21:18

Живи и здрави. :)
Ребъл, пич си и понякога обичам да се шегувам с теб, и по-специално с прогнозите ти. :P И за да съм честен, почти никога не съм чел цял твой коментар. :DD Но кратките ги чета. :)
Наздраве! :)
Иначе съм фен на Сехудо, но Дилашоу ще го бие с ТКО в средата на мача.
Аватар
Карелин
 
Мнения: 224
Регистриран на: 13 Сеп 2014, 22:19

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот montey на 11 Яну 2019, 23:55

Ебати ташака, двама от бойците на които съм заложил отпадат - Тейшейра и Линекер.
Сега се опитвам да намеря пролука в играта на Дилашоу, която Сехудо да използва и да победи, но ми е много трудно и накрая май ще заложа на ТиДжей. Просто не виждам какво може да направи Сехудо, за да вземе този двубой, освен Дилашоу да има проблем със свалянето на килограмите и да не изглежда като себе си. Ако на кантара изглежда добре, обаче няма как да загуби този двубой според мен.

Сега се чудя с кого да го комбинирам, като за момента Алекс Хернандес ми се струва добър залог. Ако го включа обаче, задъжлително мисля да се подсигуря с Черони със събмишън на 6.50 коефициент.

Иначе много ми харесва под 2.5 рунда на ДжоДжо и Липски, коетo е 2.80.

Играл съм и Винисиус Кастро на 3.25, тъй като мисля, че и двамата в този двубой са доста недоказали се бойци, на които не може да се разчита и този двубой може да свърши всякак. Под 1.5 рунда бих играл също ама е само 1.58.

Дъстин Ортиз на 3.00 ми се струва, че също е супер подценен срещу Бенавидез, който определено не блести след като се завърна от година и половина почивка, а и е вече на 34 с над 30 мача зад гърба си.
montey
montey
 
Мнения: 152
Регистриран на: 08 Сеп 2010, 23:43
Град: Sofia

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот LukeRockhold на 12 Яну 2019, 12:14

Монти, ето моето виждане за Сехудо-Дилашоу. Не подценявам ТЖ в никакъв случай, има много силен удар за категорията, в размените никой няма шанс срещу него. Има и здрави лоукикове, има и други неща. Но всички сме склонни малко да го надценим заради двата нокаута срещу Гарбрант. А те дойдоха по един и същ начин - Коди беше сигурен, че е по-техничен в стойка (а може би наистина е, според мен) и тръгна урболешката. И двата пъти беше засечен по еднакъв начин, а ръцете на ТЖ са тежки.
Но Сехудо е умен, няма да влиза на размени, ще обикаля около него и ще точкува. Разбира се Сехудо няма страйкинга на Доминик Круз и няма да му е толкова лесно, но има невероятна борба. Събарянията носят точки, точно събарянията му донесе победата над Джонсън. Не мисля че ТЖ ще успее да му отрази всички опити за събаряне. Затова този мач може да се пробва за победа на Сехудо с решение, коеф в момента е 3,75.

Имам обаче въпроси. Бермудес беше фаворит в срещата с Едуардс с коеф 1,8, даже мислех да го разгледам подробно тоя мач. А сега гледам, че фаворит е Едуардс с 1,72, а за Бермудес е 2,1. За мен това е сигнал да не се бара. Въпреки, че ако някой има повече инфо могат да се направят и други изводи.

И двата мача при жените ми се струват сигурни. Мисля че Пейдж ВанЗант ще бие със сигурност. Мисля също и че Колдъруд ще бие Липски, въпреки коефициентите. Някой може ли да каже защо Липски е фаворит в тоя мач.

За Ернандес съм съгласен, и аз мисля че ще бие убедително.
Аватар
LukeRockhold
 
Мнения: 51
Регистриран на: 28 Фев 2014, 20:28
Град: plovdiv

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот montey на 14 Яну 2019, 20:36

По принцип си прав за Дилашоу и Сехудо, но моето лично мнение е, че Дилашоу има по-добра борба от Димитриъс Джонсън, а видяхме колко трудно Сехудо успяваше да свали Джонсън на земята и да го задържи долу за по-голям период от време. Затова и си мисля, че борбата на Сехудо няма да успее да му спечели мача. А за страйкинг и клинч, просто не виждам какво има да говорим, Дилашоу е едно ниво над него.

Случая на Бермудез е много интересен, коефициента за Едуардс падна буквално за няколко часа с 3 десети, което ме навява на мисълта, че някой е заложил наистина много пари срещу Бермудез за много кратко време. Може би има нещо, което широката публика не знае, затова мисля да изчакам до деня преди двубоя и тогава да видя какво да играя на този двубой. Иначе, мисля че Бермудез може да го вземе без проблеми ако всичко е наред с него.
montey
montey
 
Мнения: 152
Регистриран на: 08 Сеп 2010, 23:43
Град: Sofia

Гловер Тешера

  1     Мнениеот TheRebel на 16 Яну 2019, 11:45

За мене топ залогът на картата е Тешера на 1.75. Според мене освен късметлийски удар няма с какво друго този Роберсон да бие старото куче Тешера.

Другите мачове...
Ванзант-Остович ми е много фифти-фифти мач. А и са жени - очаквам да видя много аматьорски грешки, които правят тези мачове напълно непредвидими.
Бермудес не бих му гласувал доверие с парите си, освен ако се бие срещу някой напълно неадекватен човека има сигурно най-ниското възможно бойно айкю в UFC, може да му го оспори само Люк Сандерс :D.
Нещо което Сехудо каза не може да ми излезе от главата "Всички шампиони, които печелят втора титла, качват категория". Не ми харесва това че Ти Джей сваля до 125, никога не го е правил, един Бог знае как ще му се отрази. Той казва че всичко със свалянето върви по план и няма никакви проблеми, но те всички така разправят - на думи не вярвам. Иначе съм съгласен че е по-добрият боец, но определено не е непобедим и с правилният геймплан и малко късмет Сехудо може да бие. Този мач е повече за гледане, по мое мнение, не за залагане. Коефициента е точно поставен. Няма смисъл да се пробва залог на Сехудо, щом очакваме да падне, той не е някакъв голям аутсайдер 4-5 или нагоре. А пък и коефициента на Ти Джей не ми върши работа, при положение че има доста неизвестни за неговото сваляне на килата както казах.

Междудругото на 9ти март очаквам Дерик Люис отново да изгуби всяка секунда от всеки рунд преди да екзекутира Цигано. :D
В същата карта имаме Дариуш срещу Доубър. Мисля че ще дам предимството на Доубър, но леко. Дариуш отива на пенсия по мое мнение. Бавничък е в стойка и все повече се налага да го спасява работата му в клинча по оградите подпомогната от сравнително големите му размери за категорията. Виждам мача като много близък, може и неединодушно решение да има.
Антъни Роко Мартин се изправя срещу Серджио Мораес. Определено по-добър противник от предните му 3ма опоненти, но не мисля че до там добър че да прекъсне победната серия на Роко.
Интересен мач ми е Тим Боуч срещу Омари Ахмедов. Не зная какво да мисля за този двубой, ако трябва да бъда честен. Ахмедов преди се биеше до 170, но качи на 185 и почти победи Ветори. Видя се доста добре според мен промяна във физиката му и мисля още по-очебийно нетипична увереност, шестото ми чувство говори че пича си е яко на зоб. Не знам дали Боуч е по-добър борец от Ахмедов и не знам и за страйкинга. Последните три победи на Боуч хич не са добри. Ако погледнем той би Саман, Натал и Хендрикс. Саман е бая зле като боец, а след този двубой почина трагично след свръхдоза, Натал след боя с Боуч беше нокаутиран и от Е.Андерс (който видяхме че не става) и после се пенсионира и накрая Джонито също се би още веднъж и загуби и после се отказа от спорта. Много невпечатляващи победи за Тими. Неединодушната победа над Алхасан и равния с Ветори за мен имат повече тежест от тези победи на Боуч, ако трябва да съм честен!

И най-важния мач в картата за мен е на Благой. Изправя се срещу Бен Ротуел. Не ме кефи тоя мач за нашия, но няма начин - в UFC не дават лесни двубои. Не мисля че е невъзможна задача за Иванов. Но трябва да се е подготвил перфектно и да знае много добре какво прави. Ротуел е голямо и бавно зомби. Може да бъде надточкуван в стойка, може и да бъде нокаутиран дори, нищо че изглежда като да не мърда от удар - Благой има здрава тупалка и е по-бърз отколкото изглежда. Пожелавам му късмет. Това ще бъде голямо име в статистиката му ако победи.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот YASHABO на 16 Яну 2019, 16:47

Честита и на вас момци! Здраве и късмет на вас и на семействата.

Попринцип тДж страшно много ми харесва като боец и определено има качества, които не са за подценяване, но точно тая среща нещо не ме кефи и със свалянето на категория надолу

Като цяло си мисля, че е по-комплексния от двамата и като нищо може да захрани Хенри с шут в главата, не бих залагал, но определено между двамата клоня към snake in the grass

Не съм разглеждал картата, но може би, бих пробвал реванша между Бенавидез и Ортиз, Бенавидез ми е любимец, страшна класа е и от старите кучета в малката категория, единствените загуби са му двойни от Мишката и Круз, а тва решение срещу Петис беше пародия и не знаех как ще се върне след него, но му скъса дупето на турбо Перез, така, че бих го пробвал пак, надявам се да не завърши серията точно сега
Аватар
YASHABO
 
Мнения: 22
Регистриран на: 30 Ное 2016, 15:19
Град: Sofia

як ивент, а!

  1     Мнениеот TheRebel на 20 Яну 2019, 11:29

Як ивент е бил като гледам от резултатите, ще видя сега на запис мачовете, не съм ги гледал на живо. :)

Едит: днес явно няма да имам време да гледам ивента, видях само мача на Гловър, защото бях писал за него че ми е най-сигурния и исках да видя как е победил. Може да звучи малко дръзко от моя страна, но мисля че Гловър си оправда доверието на 1.75 отвсякъде че и отгоре (по-късно го видях на 1.85 дори беше качил в ефбет). Карл го удари не зная колко пъти в тила (непозволени удари) когато защитаваше тейкдауна и това му бяха най-добрите попадения в целия мач без никакво съмнение за мен. Ако не бяха тези удари щеше да бъде свален долу от първия опит и задушен без никакви проблеми. Много обичам когато букито подценява старите кучета. 8)
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта