Най-големият сайт за бойни спортове

       

Залози на предстоящи събития

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот TheRebel на 16 Дек 2018, 20:55

Почвам да виждам добри залози вече:

Новите са ми: Кокала, Лъвицата Нунес, Бахадурзада и Хол. Латифи махаме

Избирам Бахадурзада защото има огромно преимущество в опита 31 двубоя и 16 години в ММА, докато Милендер има 19 двубоя, 5 години в ММА. Бахадурзада има голямо предимство в борбата и граплинга, може да се опази в стойка междувременно. Бахадурзада може би ще излезе около 2.60 аутсайдер. Автоматичен залог, харесват ми предимствата му.

Латифи се съгласявам с Люк че не става. Опасен залог, неговия коефициент е и малък - 1.55.

Кокала е 1.30, но имам огромно доверие в него че ще се представи доста по-добре в реванша. Доказан боец е, винаги излиза победител, независимо какво е необходимо свършва работата.

Аманда Нунес е много сериозно подценена. Тимът й има някакъв хитър план за този мач, убеден съм в това. Не обичам обикновено да се доверявам на бойци които трябва да направят нещо което до сега не са, но макар Нунес да не съм я виждал никога срещу подобно чудовище като Киборга, тя все пак е показала че е адаптивен и умен боец и може да играе според противника в предишни свои мачове. Увереността с която говори в интервюта за този двубой е заразителна, говори за правилни стратегии, техника, силата не е важна и такива работи. Вдъхновяващо. На 3.00 коефициент и срещу боец който се е срещал с кажи-речи достоен противник един път през цялата си кариера (Холм) и не е тестван в цялостната си ММА игра си е залог. Мисля че това е нещо като Сехудо срещу ММ 2. Бях убеден (почти) че единствен Сехудо може да му оспори титлата, въпреки че шансовете му не ми се струваха добри. Но просто не виждах кой друг. Може би Тим Елиът, но той си проигра шанса. Виждах че за да биеш Димитриъс трябва минимум да го превъзхождаш физически, да си бърз ако не като него поне близо, да не може да те свали долу лесно и да имаш кардио за пет рунда. Това бяха минималните изисквания. Сехудо и Елиът ги покриваха само от цялата категория. Макар да знаех че и Сехудо има малки шансове, само той имаше някакви. Тук не мисля точно така. В смисъл мисля че само Нунес може да гътне Киборга, но не мисля че шансовете й са малки. Мисля че са си напълно реални, стига да приложи точният геймплан.

Сериозно мисля да добавя и Юрая Хол. Той среща непобеденият боец от Джаксън/Уинк Бивон Люис. Тук разликата в класите е ясна. Хол е по-атлетичният от двамата и има доста повече опит. Да, напоследък само губи, но последните му загуби са списък кой кой е в средната категория - говорим за Мусаси, Уитакър, Коста... Подобно на мача Милендър-Бахадурзада и тук имаме голяма разлика в опита на двамата бойци. Хол има 19 официални мача + 4 в къщата на TUF. Бивон има само 6 и тренира от 3 години, Юрая се състезава от цели 13.

За да не пиша много постове едитвам този
Отказвам се напълно от Юрая Хол (няма да обяснявам много, но причината е главно че е Юрая Хол, при него няма значение колко повече опит, скорост или техника има той от теб, той винаги ще играе на нивото на опонента си) и съм на път да се откажа и от Бахадурзада. Този Милендър подобрява движението си в стойка лека-полека и така ударите му стават по-опасни, но и е по-труден да бъде хванат в клинч и свален долу. А аз разчитам главно на по-добрата борба и граплинга на афганистанеца в този мач. Не само това, но и коефициента за него пада, вече е към 2.20, малко ми е.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Бокс

  0     Мнениеот TheRebel на 25 Дек 2018, 13:13

Някой който разбира от бокс може ли да каже защо А.Бронер е такъв голям аутсайдер срещу Мани?
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот Lomachenko на 28 Дек 2018, 16:38

500 € na Brian Kelleher pri 2,4
500 € na Pitbull pri pri 2.5
500 € na Alexander Volkanovski pri 2,3
500 € na Carlos Condit pri 2.4
1000 € na Bones,Cyborg & Petr Yan pri 2.58
500 € na Curtis Millender & Ilir Latifi pri 2.82
Аватар
Lomachenko
 
Мнения: 17
Регистриран на: 21 Юли 2018, 17:19
Град: Burgas

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот YASHABO на 29 Дек 2018, 04:26

Киборга, Райън Хол, Меган Андерсън и над 1.5 рунда в Кокала-Гус

5 коеф и и двете жени нещо ме съмняват, но ме чеше крастата
Аватар
YASHABO
 
Мнения: 22
Регистриран на: 30 Ное 2016, 15:19
Град: Sofia

Лъвицата Нунес

  1     Мнениеот TheRebel на 30 Дек 2018, 10:57

TheRebel написа:29 дек. UFC 232
Нунес бие Киборга. Ето, казах го. Вярвам че ще бие, бе! Не знам защо точно, но го вярвам. Времето на всеки непобеден или с дълга серия все идва. И нейното ще дойде, ако се бие достатъчно дълго. Може би не е необходимо да се бие още 10 години за да падне, може би просто трябва да се бие на този ивент срещу Нунес. Аргументите ми са два - борбата на Киборга не е тествана въобще от сериозен опонент. Нунес може да я свали на земята и да печели по точки или дори събмитне! Нунеш е тренира в най-добрата зала Американ Топ Тийм. Там са големи звезди и шампиони като Йоанна (добре де, бивши) и Удли. Треньорите там са много добри и работят сериозно по геймплановете за двубоите на техните хора. Нунес може да не се харесва на много хора, може също да не смятат и че заслужава да е шампионка след двубоя с Шевченко, но Нунес е атлетична, голяма, има борчески и граплинг умения, в стойка е зле, но може да се пази и все пак да точкува, ако геймплана е такъв.
Нунес бие Киборга. И е аутсайдерка, аз я залагам. Първо като направиха двубоя мислех че ще е 1.80-2.00 като 1.80 за Киборга, но това нещо Нунес да е над 3.00 е страшно тъпо.
Ще видим дали съм тъп или гений на края на годината. :D


за адреса на поста
https://mma.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=2991&st=0&sk=t&sd=a&start=520

Още на 3-ти октомври писах че вярвам че Нунес ще бие. Но бях си го навил че ще е с борба и граплинг. С наближаването на двубоя обаче почнах да усещам че може и да видиме ала ДС срещу Миочич изход който никой въобще не е очаквал - внезапна смърт и то причинена от състезателят идващ от долната категория...

Аз не залагам вече. Но казах на приятели да заложат на Джоунс и Нунес в колонка, дано са ме послушали защото ще празнуват.
Изображение
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот ПрословутияНотариус на 30 Дек 2018, 12:09

Rebel виждам, че искаш да си препишеш позната победа за Нюнеш, но доводите са ти смешни, а и като прочетох, че била слаба на бокс щях да се напикая от смях. Само едно ще ти кажа, защото с тебе не искам да се заяждам, Нюнес в стойка е като Андерсън Силва! Ако не си ме разбрал проблема си е твой! 8) 8) 8)
ПрословутияНотариус
ПрословутияНотариус
 
Мнения: 3
Регистриран на: 31 Окт 2018, 20:21
Град: Пазарджик

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот LukeRockhold на 30 Дек 2018, 12:50

Ребъл, четох ти и по-старите коментари и си мисля, че ги "чуваш петлите". Когато имаш виждане за някой мач почти винаги е правилно и се оправдава. Говоря за мачове с по-големи коефициенти, не за тия с 1,20-1,30.
Нунес и аз го имах в система и ми излезе, но най-се кефя на прогнозата си, че Кори Андерсон ще бие Латифи, бях го споделил и с теб.
Големият ми провал от днес е, че заложих доста на Сайборг - Нунес да се играе повече от рунд и половина.
Успех желая. Аз вече мисля за следващите ивенти, ще се радвам да обменяме мнения.
Аватар
LukeRockhold
 
Мнения: 51
Регистриран на: 28 Фев 2014, 20:28
Град: plovdiv

Уважавам те, Нотариусе!

  1     Мнениеот TheRebel на 30 Дек 2018, 13:56

Нотариусе, с цялото ми уважение, но нямаш на какво да стъпиш за да ми говориш на тема прогнози, камо ли да критикуваш. В коментарите под новините те признавам за цар и там не смея да ти се мешам, но тук не е твоя територия. ;)

Тук царува мнението само на доказани хора, на тези които си показват задниците ивент след ивент, всички да видят прогнозите им колко струват, да бъдат открит обект на критика. Ако не даваш прогнози - мнението ти просто за мен не значи нищо. Единствените които могат да ме критикуват са, както неведнъж споменах небезизвестния ЛюкРокхолд, Яшабо, Монтей, МММ, Атанас12, Карелин, Крисо и останалите които дори и рядко, но пишат мненията си тук. Тази тема за залози за бъдещи събития е за отбраното общество от ММА.БГ. Тук няма да видите сополите и дрисните които си правят кефа да се чипкат в баня от помия, да се замерят с фекалии и да се филмират като идиоти в коментарите. За тях тук е блудкаво и превзето, за тва. Все едно да заведеш некой сельо на опера. Тук е интелигенцията на сайта и съм горд че макар че не пишем кой знае колко активно, всичко е на 100% уважително помежду ни и се опитваме да използваме платформата на сайта хем за удоволствие, хем да си помагаме помежду си, а сигурно и на други хора следящи сайта, но които нямат акуанти или просто не искат да коментират тук. :)

Нунес и аз го имах в система и ми излезе, но най-се кефя на прогнозата си, че Кори Андерсон ще бие Латифи, бях го споделил и с теб.

Евалата, брат! Аз бях убеден в началото в Латифи, но ти пося семето на съмнението и почнах да се разубеждавам лека-полека! Накрая дори стигнах до другата крайност - бях на мнението че К.Андерсън ще бие почти сигурно, ако мине жив първия рунд - Латифи няма нокаут след първия рунд в UFC.

Ребъл, четох ти и по-старите коментари и си мисля, че ги "чуваш петлите". Когато имаш виждане за някой мач почти винаги е правилно и се оправдава. Говоря за мачове с по-големи коефициенти, не за тия с 1,20-1,30.

Имам много брутално сбъркани прогнози, като поне за част от тях мога да виня това че търся тръпката да уцеля голям аутсайдер, а и на мен ми е кеф да викам за боеца който всички го/я отписват. Много е яко като познаеш голям аутсайдер. Или като пък заложиш още повече :D Но тоя път познах голям фаворит в лицето на Джонката, бях повече от сигурен че ще победи и го и избрах и него като стабилка. Коефициента му да приключи мача беше мисля над 2.00, малко хора очакваха че ще победи така, всички мислеха пак оспорвано решение, но за мен беше ясно че или ще е ясно 5-0 рунда за Кокала, 4-1 рунда в най-лошия случай, или Джонито с някакъв вид финиш.

Следващия боец в който съм доста сигурен е Джеймс Вик да бие Пол Фелдър. Вик го дават аутсайдер в момента. Ивента е след бая време. Мога да си променя мнението до тогава, но на хартия виждам доста предимства за Вик. Тоя Фелдър е любимец на публиката и винаги коефициентите за него са понадути. Спомням си че Каската ми беше писал на лично че е абсолютно сигурен че Триналдо ще го смаже (става въпрос Триналдо срещу Фелдър мача) и мисля сложи към хилядарка да бие. После като видях мача си казах че можеше да сложи каквато и сума да е и нямаше да се чувства в нито един момент от мача притеснен за парите си. А Триналдо беше на много хубав коефициент тогава. Нещо като много лек фаворит? Не си спомням, трябва да проверя. :)
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот Карелин на 30 Дек 2018, 22:51

Lomachenko написа:500 € na Brian Kelleher pri 2,4
500 € na Pitbull pri pri 2.5
500 € na Alexander Volkanovski pri 2,3
500 € na Carlos Condit pri 2.4
1000 € na Bones,Cyborg & Petr Yan pri 2.58
500 € na Curtis Millender & Ilir Latifi pri 2.82

Хахахаха, я дай да ти видим фишовете. lol
Аватар
Карелин
 
Мнения: 224
Регистриран на: 13 Сеп 2014, 22:19

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот ПрословутияНотариус на 01 Яну 2019, 09:13

Ребел ти с какво точно си се доказал, че се чустваш тук в свои води? С това че правиш дълги и скучни анализи, които трудно се четат и освен да ти объркат главата за друго не стават! Или, че от 5 прогнози грешиш 4 и познаваш една и то БЕЗ ДА ИСКАШ с доводи които нямат нищо общо. Мога да се обзаложа с теб, че ако НЯКОЙ залага на принципа на тотото ще спечели много повече отколкото да слуша твоите анализи. Смешно е да се правиш на някъв фактор на прогнозите при положение, че си гола вода!
ПрословутияНотариус
ПрословутияНотариус
 
Мнения: 3
Регистриран на: 31 Окт 2018, 20:21
Град: Пазарджик

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта

cron